اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

اجرای ivr های متفاوت برای خطوط مختلف

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

• mosmehrab
    پاسخ داد
    نوشته شده توسط Backtrack مشاهده پست
    خیر شما باید ابتدا برای هر خط یک zapchanel ایجاد کنید و در آن یک DID ست کنید که این DID یک مشخصه برای آن chanel است سپس در inbound route آن DID را لحاظ کنید . در ضمن در فایل dahdi-chanels.conf هم کانتکست chanel ها را از from-pstn به from-zaptel تغییر دهید .
    سلام
    من هم مشکل دوستمان را دارم.تنظیمات را به شکل زیر انجام دادم
    channel=6
    description=91219659
    did=6
    که عدد 6 شماره پورت من در گیت وی تنور با شماره تلفن 91219659 است
    و در inbound route عدد did را برابر 6 گذاشتم اما متاسفانه ivr مورد نظر برایم پخش نشد .لطفا" راهنمائی کنید

یک نظر بدهید:

• masome vahid
    پاسخ داد
    خیر شما باید ابتدا برای هر خط یک zapchanel ایجاد کنید و در آن یک DID ست کنید که این DID یک مشخصه برای آن chanel است سپس در inbound route آن DID را لحاظ کنید . در ضمن در فایل dahdi-chanels.conf هم کانتکست chanel ها را از from-pstn به from-zaptel تغییر دهید .

یک نظر بدهید:

• laleh
    پاسخ داد
    با کارت وصل شده .
    اگر روی did ها ، شماره خط های شهری رو ثبت کنم و به یک ivr مخصوص روت کنم ، درست میشه ؟

یک نظر بدهید:

• masome vahid
    پاسخ داد
    سلام
    این خط ها از چه طریقی به سرور متصل شدن؟
    کارت یا گیت وی؟
    باید inbound route های جدا با did مربوط به هر خط تعریف کنین و هر inbound را به یک ivr روت دهید

یک نظر بدهید:

• laleh
    موضوعی را با عنوان اجرای ivr های متفاوت برای خطوط مختلف ایجاد کرد.

اجرای ivr های متفاوت برای خطوط مختلف

سلام
    من 4 خط شهری دارم .
    2 تا ivr تعریف کردم .
    چطور میتونم برای دو خط ivr شماره یک و برای دو خط بعدی ivr شماره دو فعال کنم ؟
    یعنی چطور میتونم برای هر خط شهری ، یک ivr مخصوص تعریف یا فعال کنم ؟

ممنون

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
در حال انجام ...
X