اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل در ارسال فکس از طریق الستیکس مرتبط با گیتوی نیوراک

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

• saeedr22
    پاسخ داد
    با سلام دوباره مشکل من با همین @ رفع شده فقط شماره های بدون کد0 نمیتونم فکس بفرستم یعنی داخل شهر

یک نظر بدهید:

• saeedr22
    پاسخ داد
    ارسال فکس از الستیکس

باسلام در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
    یک ویپ گیتوی mx8 دارم که خط فکس رو هم به اون وصل کردم
    بین الستیکس و mx8 هم ترانک زدم
    مکالمات تلفنی هیچ مشکلی ندارم
    دریافت فکس هم مشکلی ندارم
    ولیییی موقع ارسال از داخل الستیکس یا با پرینتر مجازی هایلا فکس که به الستیکس کانکت شده هیچ جوابی نمیتونم بگیرم
    قبلا اصلا شماره رو نمیگرفت وقتی رمز @ داخلی فکس رو عوض کردم نتیجه زیر رو گرفتم:
    وقتی شماره موبایل به فکس میدم شماره رو میگیره
    وقتی شماره فکس میدم اون ور هیچ اتفاقی نمیفته حتی زنگ هم نمیزنه
    در ویپ گیتوی هم t30 t38 فعاله و سرعت رو 11440 هستش

یک نظر بدهید:

• amir
    پاسخ داد
    نوشته شده توسط saeedr22 مشاهده پست
    این لینک که گذاشتین معیوبه
    مشکل برطرف شد لطفا مجددا تست بگیرید

یک نظر بدهید:

• saeedr22
    پاسخ داد
    این لینک که گذاشتین معیوبه

یک نظر بدهید:

• masome vahid
    پاسخ داد
    سلام
    آیا تنظیمات قسمت FoIP در گیت وی رو به درستی انجام دادین؟
    پست زیر رو بررسی کنید
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-18-2021, 08:22 PM.

یک نظر بدهید:

• parvazz
    موضوعی را با عنوان مشکل در ارسال فکس از طریق الستیکس مرتبط با گیتوی نیوراک ایجاد کرد.

مشکل در ارسال فکس از طریق الستیکس مرتبط با گیتوی نیوراک

سلام دوستان
    وقت بخیر
    میشه لطفا در مورد ارسال فکس از طریق الستیکس توضیح بدین. من زمانی که از کارت استفاده می کنم فکسم اوکی هست. ولی الان گیتوی نیوراک MX8 دارم و فکسم ارسال نمیشه. ارور "busy signal detect" رو میده. میشه راهنمایی کنین در گیتوی چه تنظیماتی لازمه؟
    دوستان، این نکته رو هم بگم که ارسال فکس توسط خط شهری امکان پذیر نیست. درون خود سرور چک کردم، مشکلی نیس.
    ممنونم
    آخرین ویرایش توسط parvazz; در تاریخ/ساعت 07-05-2014, 06:29 PM.

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
در حال انجام ...
X