اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

گیر کوچیک در dialplan

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    نوشته شده توسط paatimar مشاهده پست
    منم خیلی تلاش کردم ولی برای این قضیه به جای نرسیدم تنور هزینش بالاست اگه نمیخوای خیلی هزینه کنی همین کدی که زدی اوکی هست فقط یه repet براش بزار که اگه طرف گوشی رو دیر برداشت یه بار دیگه براش پخش بشه . یا اینکه میتونی همون یکبار بزار پخش بشه ولی این جمله رو هم به ته فایلت اضافه کن که مثلا "برای شنیدن مجدد پیغام کلید یک ، برای گرفتن کد رهگیری کلید 2 و برای قطع تماس کلیدی را فشار دهید ."
    والا فعلا که همین کارو کردم

مرسی

یک نظر بدهید:

• paatimar
    پاسخ داد
    نوشته شده توسط mohsen_fallah مشاهده پست
    اون چیزی که من طراحی کردم برای طرف یه متن پخش میکنه که اگه میخوای کد رهگیری رو بگیری عدد یک و در غیر این صورت عدد 2 را وارد کنید و اگه یک رو زد عدد پخش میشه و در غیر این صورت اگر 2 رو زد یا اصلا چیزی وارد نکرد(یعنی گوشی رو برنداشته) هیچی دیگه
    این عدد ها هم تو دیتابیس ذخیره میشه

فکر کنم این راه بهتر باشه تا اینکه بری یه دیوایس تنور بخری و کانفیگ کنی و . . .
    منم خیلی تلاش کردم ولی برای این قضیه به جای نرسیدم تنور هزینش بالاست اگه نمیخوای خیلی هزینه کنی همین کدی که زدی اوکی هست فقط یه repet براش بزار که اگه طرف گوشی رو دیر برداشت یه بار دیگه براش پخش بشه . یا اینکه میتونی همون یکبار بزار پخش بشه ولی این جمله رو هم به ته فایلت اضافه کن که مثلا "برای شنیدن مجدد پیغام کلید یک ، برای گرفتن کد رهگیری کلید 2 و برای قطع تماس کلیدی را فشار دهید ."

یک نظر بدهید:

• linuxtrack
    پاسخ داد
    نوشته شده توسط mohsen_fallah مشاهده پست
    میتونی یه خورده در مورد تنور توضیح بدی و بگی دقیقا کارش چیه؟
    تنور(Tenor) هم مثل یه گیت وی میمونه فقط کانفیگ های حرفه ای تری میتونی روش انجام بدی نسبت به بقیه گیت وی ها . توی روت های ورودی و خروجی و کدینگ ها دست و بالت رو خیلی باز گذاشته .

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    راستی نمیشه با عوض کردن کدینگ خط مخابرات این مشکل رو حل کرد؟
    مثلا بزاریم fsk یا هر چی شما میگین؟

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    اون چیزی که من طراحی کردم برای طرف یه متن پخش میکنه که اگه میخوای کد رهگیری رو بگیری عدد یک و در غیر این صورت عدد 2 را وارد کنید و اگه یک رو زد عدد پخش میشه و در غیر این صورت اگر 2 رو زد یا اصلا چیزی وارد نکرد(یعنی گوشی رو برنداشته) هیچی دیگه
    این عدد ها هم تو دیتابیس ذخیره میشه

فکر کنم این راه بهتر باشه تا اینکه بری یه دیوایس تنور بخری و کانفیگ کنی و . . .

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    میتونی یه خورده در مورد تنور توضیح بدی و بگی دقیقا کارش چیه؟

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    نوشته شده توسط Mohammad Habili مشاهده پست
    به خاطر اینکه دیوایسی که شما برای ارتباط با خطوط شهریتون استفاده میکنید answer detection ندارد در نتیجه سیستم متوجه نمیشود که چه زمانی موبایل answer کرده و بعد از پاسخگویی موبایل پیغام را پخش کند . این مشکل را میتوانید با wait حل کنید که البته راه حل قطعی نیست شاید کسی زودتر یا دیرتر جواب دهد که برای دور زدن این مشکل هم میتوانید پیغام صوتی که قراره پخش بشه رو تکرار بزارین براش که دو بار پخش بشه که اگر کسی دیرتر هم برداشت یک بار دیگه براش پخش بشه .
    ولی راه حل بهتر استفاده از تنور میباشد البته ناگفته نماند به دلیل تعویض سیگنال های خطوط شهری توسط مخابرات این مشکلات در تنور هم در حد کمی مشاهده میشود بهترین و اساسی ترین راه حل اینست که برنامه نویسی کنید و ولتاژ خط به هنگام جواب دادن گوشی موبایل را به دست آورید و در تنور تعریف کنید که هر زمان این ولتاژ توسط تنور دریافت شد فایل صوتی پخش شود (دایلپلن اجرا شود) البته مشکلی که در این موضوع به آن برخورد میکنید این است که اگر موبایل آهنگ پیشواز داشته باشد و یا اینکه آلارم مخابرات پخش بشه که مثلا مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد و .. . باز هم فایل پخش میشود چون تنور نمیتواند فرق صدای یک آدم زنده با یک صدای ضبط شده را تشخیص دهد و ولتاژ خط در هر دو حالت تقریبا یکسان میباشد .
    از توضیحاتت ممنون خیلی جامع و عالی بود
    روش کار میکنم
    ممنون

یک نظر بدهید:

• Habili
    پاسخ داد
    به خاطر اینکه دیوایسی که شما برای ارتباط با خطوط شهریتون استفاده میکنید answer detection ندارد در نتیجه سیستم متوجه نمیشود که چه زمانی موبایل answer کرده و بعد از پاسخگویی موبایل پیغام را پخش کند . این مشکل را میتوانید با wait حل کنید که البته راه حل قطعی نیست شاید کسی زودتر یا دیرتر جواب دهد که برای دور زدن این مشکل هم میتوانید پیغام صوتی که قراره پخش بشه رو تکرار بزارین براش که دو بار پخش بشه که اگر کسی دیرتر هم برداشت یک بار دیگه براش پخش بشه .
    ولی راه حل بهتر استفاده از تنور میباشد البته ناگفته نماند به دلیل تعویض سیگنال های خطوط شهری توسط مخابرات این مشکلات در تنور هم در حد کمی مشاهده میشود بهترین و اساسی ترین راه حل اینست که برنامه نویسی کنید و ولتاژ خط به هنگام جواب دادن گوشی موبایل را به دست آورید و در تنور تعریف کنید که هر زمان این ولتاژ توسط تنور دریافت شد فایل صوتی پخش شود (دایلپلن اجرا شود) البته مشکلی که در این موضوع به آن برخورد میکنید این است که اگر موبایل آهنگ پیشواز داشته باشد و یا اینکه آلارم مخابرات پخش بشه که مثلا مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد و .. . باز هم فایل پخش میشود چون تنور نمیتواند فرق صدای یک آدم زنده با یک صدای ضبط شده را تشخیص دهد و ولتاژ خط در هر دو حالت تقریبا یکسان میباشد .

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    نوشته شده توسط Backtrack مشاهده پست
    سلام
    ببین اینجوری باید بنویسی:
    کد PHP:
    [mohsen
    exten => 1010,1,Answer() 
    exten => 1010,n,Dial(DAHDI/g0/0912222222,,A(agent-login))   
    exten => 1010,n,NoOp(ok shod
    exten => 1010,n,Hangup() 
    مرسی
    ولی این قبل از اینکه با موبایله تماس بگیره و بوق بخوره پیغام رو پخش کرده تموم شده و سراغ NoOp هم نمیره !!

یک نظر بدهید:

• masome vahid
    پاسخ داد
    سلام
    ببین اینجوری باید بنویسی:
    کد PHP:
    [mohsen
    exten => 1010,1,Answer() 
    exten => 1010,n,Dial(DAHDI/g0/0912222222,,A(agent-login))   
    exten => 1010,n,NoOp(ok shod
    exten => 1010,n,Hangup() 
    آخرین ویرایش توسط masome vahid; در تاریخ/ساعت 03-08-2014, 09:48 PM.

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    :-(

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    راستی با originate چه جوری میشه؟

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    نوشته شده توسط Backtrack مشاهده پست
    سلام
    برای این کار اگه agi بنویسی خیلی راحت تره
    ولی اگه هم از دایل پلن میخوای استفاده کنی باید بگم که:
    اپلیکیشن dial رو که بدون هیچ گزینه ای استفاده کنی دیگه خط های بعدیت اجرا نمیشه
    راستی فرقی نمیکنه که از گیت وی استفاده کنی و یا کارت
    باید روت به خطوط شهریت داشته باشی حالا فرقی نداره با چی

اگه میخوای به یه شماره زنگ بزنه و یه فایل پخش کنه میتونی از گزینه ی A در dial استفاده کنی
    برای اینکه سراغه خطوط پایین تر بره از گزینه ی g استفاده کن (البته بعد از اتمام تماس)

کد PHP:
     Dial(dahdi/g0/909123337777, ,options
    که به جای options از گزینه هایی که گفتم استفاده میکنین
    مرسی ولی ببین من درست نوشتم?
    واسه اطمینان هر 6 حالت رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم نشد

حالت سوم و ششم بعد از پخش یه 10 12 تا فایل صوتی برای موبایله تماس رو قطع میکنه و بعدش واسه کسی که تماس گرفته اون playback , noop رو پخش میکنه
    در صورتی که میخواستم شماره موبایل رو بگیره و وقتی موبایله گوشی رو برداشت اون playback,noop واسه موبایله پخش بشه

کد:
    [mohsen]
    exten => 1010,1,Answer()
    exten => 1010,n,Dial(DAHDI/g0/0912222222,g)  
    exten => 1010,n,NoOp(ok shod)
    exten => 1010,n,Playback(agent-login)
    exten => 1010,n,Hangup()
    کد:
    [mohsen]
    exten => 1010,1,Answer()
    exten => 1010,n,Dial(DAHDI/g0/0912222222,Options(g))  
    exten => 1010,n,Hangup()
    کد:
    [mohsen]
    exten => 1010,1,Answer()
    exten => 1010,n,Dial(DAHDI/g0/0912222222,,Options(g))  
    exten => 1010,n,Hangup()
    -----------------
    کد:
    [mohsen]
    exten => 1010,1,Answer()
    exten => 1010,n,Dial(DAHDI/g0/0912222222,a)  
    exten => 1010,n,Hangup()

کد:
    [mohsen]
    exten => 1010,1,Answer()
    exten => 1010,n,Dial(DAHDI/g0/0912222222,Options(a))  
    exten => 1010,n,Hangup()

کد:
    [mohsen]
    exten => 1010,1,Answer()
    exten => 1010,n,Dial(DAHDI/g0/0912222222,,Options(a))  
    exten => 1010,n,Hangup()
    آخرین ویرایش توسط mohsen_fallah; در تاریخ/ساعت 03-08-2014, 10:31 AM.

یک نظر بدهید:

• masome vahid
    پاسخ داد
    سلام
    برای این کار اگه agi بنویسی خیلی راحت تره
    ولی اگه هم از دایل پلن میخوای استفاده کنی باید بگم که:
    اپلیکیشن dial رو که بدون هیچ گزینه ای استفاده کنی دیگه خط های بعدیت اجرا نمیشه
    در ضمن فرقی نمیکنه که از گیت وی استفاده کنی و یا کارت
    باید روت به خطوط شهریت داشته باشی حالا فرقی نداره با چی

اگه میخوای به یه شماره زنگ بزنه و یه فایل پخش کنه میتونی از گزینه ی A در dial استفاده کنی
    برای اینکه سراغه خطوط پایین تر بره از گزینه ی g استفاده کن (البته بعد از اتمام تماس)

کد PHP:
     Dial(dahdi/g0/09123337777, ,options
    که به جای options از گزینه هایی که گفتم استفاده میکنین
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-31-2016, 01:21 PM.

یک نظر بدهید:

• mohsen_fallah
    پاسخ داد
    با originate هم کار کردم نشد:(

در هر صورت مرسی

یک نظر بدهید:

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
در حال انجام ...
X