اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

شنیده نشدن صدای ivr

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

شنیده نشدن صدای ivr

باسلام خدمت اساتید
    بنده در یک شهری یک سرور استریسک راه اندازی کردم و با ویپ گیتوی نیوراک ترانک زدم و بدون هیچ مشکلی کار خودش را انجام می ده و ivr هم پخش می شه.
    من اومدم در تهران یک ویپ گیتوی دیگه از نیوراک گذاشتم که خط تهران هم بهش وصله و در تنظیمات sip اون ، پریمری سرور را آدرس پابلیک سرور اون شهر دادم.
    بدون هیچ مشکلی داخلی هام و ترانک از طریق نت رجیستر شد. حتی می تونم با از طریق پورت fxs داخلی اون شهر هم را شماره گیری کنم.
    هدف من از این کار این بود که هر کی با شماره تهران تماس گرفت از طریق نت وصل شه به ivr اون شهر.
    اما وقتی شماره تهران رو می گیرم علارغم اینکه در CLI استریسک مسیر تماس بدون هیچ مشکلی انجام می شه اما پشت تلفن هیچ صدای ivr ای نمیاد ولی وقتی شماره شهرستان رو مستقیم می گیرم صدای ivr بدون هیچ مشکلی پخش می شه.
    به نظر شما مشکل از چیه؟

کدک رو بررسی کنید.
    Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
    Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
    Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
    LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

کدک رو از ویپ گیتوی عوض کردم اما باز صدا نمیاد. حتی digits (فشردن کلیدی) از سمت تلفن کننده تشخیص داده می شه و در cli همه چی اکی نشون داده می شه اما صدایی نمیاد

کامنت

تا اینجا الان پیش رفتم و فهمیدم که ارتباط من با اون شهر یک رابطه یک طرفس و فقط من اونو میبینم و وقتی اون می خواد جوابی به من بده مثلا پخش ivr پشت میکروتیک گیر می کنه و نمی تونه صدا بیاد تهران به گیتوی من برسه که بعدش بخواد برا من پخش کنه.
        چه کنم که از میکروتیک رد شه ؟می شه از طریق نت و فایروال میکروتیک، چجوری؟ چون اینطرف آی پی پابلیک ندارم تا از میروتیک پاسش بدم به اون....

کامنت

کد:
             -- Executing [s@ivr-5:1] Set("SIP/201-00000625", "TIMEOUT_LOOPCOUNT=0") in new stack    -- Executing [s@ivr-5:2] Set("SIP/201-00000625", "INVALID_LOOPCOUNT=0") in new stack
              -- Executing [s@ivr-5:3] Set("SIP/201-00000625", "_IVR_CONTEXT_ivr-5=") in new stack
              -- Executing [s@ivr-5:4] Set("SIP/201-00000625", "_IVR_CONTEXT=ivr-5") in new stack
              -- Executing [s@ivr-5:5] Set("SIP/201-00000625", "__IVR_RETVM=") in new stack
              -- Executing [s@ivr-5:6] GotoIf("SIP/201-00000625", "0?skip") in new stack
              -- Executing [s@ivr-5:7] Answer("SIP/201-00000625", "") in new stack
                 [COLOR=#ff8c00]> 0x7f7d7cdee2f0 -- Probation passed - setting RTP source address to 10.10.10.1:52674[/COLOR]
              -- Executing [s@ivr-5:8] Set("SIP/201-00000625", "IVR_MSG=custom") in new stack
              -- Executing [s@ivr-5:9] BackGround("SIP/201-00000625", "custom/start") in new stack
              -- <SIP/201-00000625> Playing 'custom/start.slin' (language 'en')
          این خط که نارنجی شده ایپی میکروتیکه هست که اون داره پاس می ده به بیرون...
          من که فکرم به جایی نرسید.
          شما چی دوستان؟
          آخرین ویرایش توسط henry; در تاریخ/ساعت 01-14-2016, 04:06 PM.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
          در حال انجام ...
          X