سلام دوستان و اساتید عزیز ..من یک مرکز تلفن دارم که از کارتهای coral.telecamدر مدلهایdts/flc/mmcدر ان استفاده شده و 360 داخلی دارم و چهار خط شهری به ان وصل میباشد .در ضمن یک کارax400p در ضمن این کارت هم در یک کیس میبلشد که کار اپراتور رو انجام میده و از شهر هر کی زنگ بزنه اپراتور گویا به داخلیها وصل میکنه .حالا من میخوام کابلیت اینکه وقتی داخلی مشغول است به شخصی که با ان داخلی تماس گرفته در صف انتظار بذار ه در ضمن من تازه کار هستم .راستی میخوام برا این مرکز یک نرم افزار مانیتورینگ هم راه بندازم که هزینه مکالمات همکاران رو بشه حساب کرد و دوستان اپراتور با استفاده از کامپیوتر بتونند شماره گیری کنند .میگن که با گوشی الگانس سخته و کارشون مشکل است دوستان میگن که ما میخوایم که با راه اندازی مانیتورینگ ببینیم کدام داخلی مشغول است یا کدام داخلی با داخلی دیگر تماس گرفته .دوستان راهنمایی کنید با تشکر
اطلاعیه
بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.
راهنمایی
بستن
X
-
-
نوشته شده توسط افشین سالاری مشاهده پستسلام دوستان و اساتید عزیز ..من یک مرکز تلفن دارم که از کارتهای coral.telecamدر مدلهایdts/flc/mmcدر ان استفاده شده و 360 داخلی دارم و چهار خط شهری به ان وصل میباشد .در ضمن یک کارax400p در ضمن این کارت هم در یک کیس میبلشد که کار اپراتور رو انجام میده و از شهر هر کی زنگ بزنه اپراتور گویا به داخلیها وصل میکنه .حالا من میخوام کابلیت اینکه وقتی داخلی مشغول است به شخصی که با ان داخلی تماس گرفته در صف انتظار بذار ه در ضمن من تازه کار هستم .راستی میخوام برا این مرکز یک نرم افزار مانیتورینگ هم راه بندازم که هزینه مکالمات همکاران رو بشه حساب کرد و دوستان اپراتور با استفاده از کامپیوتر بتونند شماره گیری کنند .میگن که با گوشی الگانس سخته و کارشون مشکل است دوستان میگن که ما میخوایم که با راه اندازی مانیتورینگ ببینیم کدام داخلی مشغول است یا کدام داخلی با داخلی دیگر تماس گرفته .دوستان راهنمایی کنید با تشکر
مخصوصا الستیکس که خودش مانیتورینگ قویی هم داره و در لحظه میتونی چک کنی که چه داخلی به کجا زنگ زده و با کی و چه شماره ای داره صحبت میکنه و اینکه حتی چند دقیقه هست که داره صحبت میکنه .
تماس گیرنده موقعی که به شرکت تون زنگ میزنه و اپراطورهاتون مشغول هستند برای اینکه تماسش قطع نشه میتونید از صف انتظار الستیکس و استریسک استفاده کنید که خیلی امکانات هم در اختیارتون میزاره که بتونین روت های خوبی برای انتقال تماس هاتون باش بنویسید .
امیدوارم مطالب به دردتون خورده باشه .
کامنت
-
نوشته شده توسط افشین سالاری مشاهده پستسلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردین من تازه کار هستم میشه توضیح بدین که چطوری میشه مانیتورینگ را با الستیکس راه انداخت با تشکر
مانیتورینگ رو الستیکس به صورت پیش فرض هستش . شما الستیکس رو اول از همه نصب کن بعد من کمکت میکنم برا مانیتورینگ .
هر سوالی هم داشتی از نصب و کانفیگ گرفته تا فعال کردن فیچر های الستیکس میتونی توی بخش الستیکس بپرسی خودم تا جایی که بتونم کمک میکنم .
من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.
کامنت
کامنت