اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل با پارتیشن بندی اشتباه هارد و کمبود فضای ذخیره سازی برای مکالمات ضبط شده

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل با پارتیشن بندی اشتباه هارد و کمبود فضای ذخیره سازی برای مکالمات ضبط شده

من الستیکس 4 را که می خواستم نصب کنم گویا هارد را به درستی پارتیشن بندی نکرده ام . الان مکالمات ضبط شده به سرعت هارد را پر می کنند و فضا کم می آورم.
    آیا باید از اول الستیکس را نصب کنم یا می توان محل رکوردهای ضبط شده را در هارد تغییر داد .
    hard disk capacity را می زنه 49 گیگ در صورتیکه هارد من 1 ترابایت است .

بنظرم اگه مشکلی در نصب مجدد و صحیح الستیکس ندارید از اول نصب کنید، ۱ ترا فضا حیفه که به هدر بره. اما اگه نمی شه از اول نصب کنید باید یه هارد جدید به سرورتون اضافه کنید و پارتیشنش کنید و مسیر ذخیره رکوردها رو هم تغییر بدید . برای این کار در الستیکس در تنظیمات عمومی کافیه گزینه Override Call Recording Location رو پیدا کنید و مسیر جدید رو بهش بدید مثلا :
    کد PHP:
    /mnt/recording 
    در الستیکس ۴ ابتدا به free pbx لاگین کنید و از منوی setting و بعد advaced setting گزینه ی Override Call Recording Location رو پیدا کنید و مسیر مورد نظر رو بهش بدین.
    اگر این گزینه رو پیدا نکردین اول گزینه ی'display readonly settings و Override Readonly Settings را از بالای صفحه true و save کنید تا گزینه ی Override Call Recording Location رو نمایش بده وبتونین تغییرش بدید.

Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip & Linux Trainer
    kamailio-freeswitch-Asterisk-Issabel-fusion-Programming
    Newrock-Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Snom-yeastar-grandstream
    Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
    ZABBIX-VOIPMONITOR
    Linux-Devops

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

این override یعنی هم در مسیر فعلی ذخیره میشه و هم در مسیری که مجدد بهش میدیم ؟ یا کلا در مسیری که جدید بهش میدیم ذخیره میشه ؟
      بدون نصب مجدد هم می توان این مسیر را که گفتید Override کرد؟

کامنت

در حال انجام ...
      X