اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

راه اندازی سیستم نظرسنجی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

راه اندازی سیستم نظرسنجی

با سلام به همه دوستان

شاید عنوان با اصل مطلب کمی نا مرتبط باشه چون تقریبا قسمت عمده که مربوط به نظر سنجی هست رو انجام دادم.
    اجازه می خوام اول سناریو رو خدمتتون عرض کنم:
    من قصد داشم تماسهای ورودی را از طریق Misc-Destination و دستور exten => 2041,n,Queue(1000,c,,,Mehdi1.php) به AGI ارسال کنم تا بعد از اتمام تماس توسط دریافت کننده، تماس وارد سیستم نظر سنجی شده و نظر مشتری را از کیفیت پاسخگویی وارد DB بکنه. 2041 شماره مربوط به Misc-Destination است که واسش کانتکس نوشتم و دستور بالا رو برای ارسال تماس به صف 1000 در اون آوردم. ولی فکر می کنم به این روش امکان صدا زدن صف وجود نداره و باید از دستور GoTo استفاده کنم. از طرفی نمی خوام صف را در extension_override تغییر بدم.
    سوال من اینه
    1- آیا این روش استفاده از دستور Queue درسته؟
    2- اگر بجای Queue از Goto استفاده کنم، بوسیله GoTo میشه کانال را بعد از اتمام تماس حفظ کرد و روش نظر سنجی ارسال کرد؟ اگه میشه چطوری؟ اگر نه، بهترین راه چیه؟

با تشکر
    مهدی

سلام به همه دوستان
    کسی اینجا نیست در مورد این تاپیک یه نظری بده.
    حداقل یکی یه شکلک بذاره دلم خوش بشه که حداقل خونده شده. :212:

نوشته شده توسط mjs753 مشاهده پست
    با سلام به همه دوستان

شاید عنوان با اصل مطلب کمی نا مرتبط باشه چون تقریبا قسمت عمده که مربوط به نظر سنجی هست رو انجام دادم.
    اجازه می خوام اول سناریو رو خدمتتون عرض کنم:
    من قصد داشم تماسهای ورودی را از طریق Misc-Destination و دستور exten => 2041,n,Queue(1000,c,,,Mehdi1.php) به AGI ارسال کنم تا بعد از اتمام تماس توسط دریافت کننده، تماس وارد سیستم نظر سنجی شده و نظر مشتری را از کیفیت پاسخگویی وارد DB بکنه. 2041 شماره مربوط به Misc-Destination است که واسش کانتکس نوشتم و دستور بالا رو برای ارسال تماس به صف 1000 در اون آوردم. ولی فکر می کنم به این روش امکان صدا زدن صف وجود نداره و باید از دستور GoTo استفاده کنم. از طرفی نمی خوام صف را در extension_override تغییر بدم.
    سوال من اینه
    1- آیا این روش استفاده از دستور Queue درسته؟
    2- اگر بجای Queue از Goto استفاده کنم، بوسیله GoTo میشه کانال را بعد از اتمام تماس حفظ کرد و روش نظر سنجی ارسال کرد؟ اگه میشه چطوری؟ اگر نه، بهترین راه چیه؟

با تشکر
    مهدی

کامنت

سلام. ببینید شما در آی وی آر مثلا کلید ۱ رو میفرستین سمت Misc-Destination . در تعریف Misc-Destination هم باید اسم یه کانتکست و اکتن مربوطه و priority مورد نظر بفرستین مثلا :
      کد:
      nazar,s,1
      و بعد باید این کانتکس رو در extension_custom.conf ایجاد کنین و کدتون رو زیرش بنویسید:
      کد:
      [nazar]
      exten => s,1,Queue(1000,c,,,Mehdi1.php)
      آخرین ویرایش توسط masome vahid; در تاریخ/ساعت 08-26-2016, 10:15 PM.
      Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
      Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
      Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
      LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
      در حال انجام ...
      X