اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

فایل ایجاد شده در مسیر /var/lock چیست؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

فایل ایجاد شده در مسیر /var/lock چیست؟

در مسیر زیر یک فایل ایجاد میشه بعضی مواقع و عددی در اون قرار دارد . می خواستم ببینم این فایل و محتوای اون چه چیزی را نشان می دهد :

/var/lock

فایلی که ایجاد شده به اسم LCK..ttyIAX1 است و عدد 1133 توی اون نوشته شده است .

سلام
    پوشه ی /var/lock محل ذخیره شدن فایلهای lock هستش این فایلها هم برای مشخص کردن این هستن که یه ریسورس خاص (مثل دیتابیس یا یه دیوایس یا......) داره استفاده میشه و نباید توسط پروسس دیگه ای مورد استفاده قراربگیره. در حقیقت تا پایان اون پروسه ، ریسورس رو قفل میکنه.

از نام فایلتون مشخصه که به فکس مرتبطه و به هنگام ارسال و دریافت فکس این فایل ایجاد میشه و دیوایس رو تا پایان پروسه قفل میکنه.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

ببینید مشکل اینجا است که وقتی فکس دچار مشکل میشه و پیغام
      waiting for modem to come ready on ttyIAX1 ظاهر نمایش داده میشه این فایل ظاهر میشه و یک عدد مثلا 16590 درون اون فایل قرار دارد .
      سوال من این است : طبق گفته شما یک ریسورس خاص داره از فکس استفاده میکنه که این امر باعث قفل شدن فکس شده . میشه از روی اون عدد ریسورس را پیدا کرد و اون را آزاد کنیم تا مشکل حل شود . چون مدتی است که من با فکس این مشکل را دارم .

کامنت

زمانی که وضعیت مودم
        waiting for modem to come ready on ttyIAX1 را نمایش میده در حقیقت مودم مشغول است باید ببینید عددی که در این فایل هست آیا یک pid هست که اگر باشد میتوانید با دستور kill آن را حذف کنید.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

نوشته شده توسط amir مشاهده پست
          زمانی که وضعیت مودم
          waiting for modem to come ready on ttyIAX1 را نمایش میده در حقیقت مودم مشغول است باید ببینید عددی که در این فایل هست آیا یک pid هست که اگر باشد میتوانید با دستور kill آن را حذف کنید.
          چطوری میشه فهمید که یک pid هست یا نه؟
          اگر آن را حذف کنیم آیا به صورت دائمی حذف می شود یا مجدد ایجاد می شود ؟ در این مورد چه کار میشه کر د که دائمی حذف بشه ؟ مثلا مثل ویندوز راهی نداره که بر اساس pid آن فایل را پیدا کنیم و بعد برای اون تصمیم گیری کنیم ؟

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
          در حال انجام ...
          X