در صورتی که اولین بار است از انجمن منطقه لینوکسی ها بازدید میکنید به شما خوش آمد میگوییم. اگر قصد دارید به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو درباره مباحث مطرح شده انجمن بپردازید، لازم است در مدت کوتاهی و به صورت رایگان ثبت نام کنید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار فناوری اطلاعات در زمینه مهندسی کامپیوتر، در کانال تلگرام مهندسین منطقه لینوکسی ها عضو شوید.
اطلاعیه مهم: شروع ثبت نام دوره های Voip - استریسک مقدماتی و پیشرفته - مهندسی ایزابل (آنلاین و حضوری)
سلام
پوشه ی /var/lock محل ذخیره شدن فایلهای lock هستش این فایلها هم برای مشخص کردن این هستن که یه ریسورس خاص (مثل دیتابیس یا یه دیوایس یا......) داره استفاده میشه و نباید توسط پروسس دیگه ای مورد استفاده قراربگیره. در حقیقت تا پایان اون پروسه ، ریسورس رو قفل میکنه.
از نام فایلتون مشخصه که به فکس مرتبطه و به هنگام ارسال و دریافت فکس این فایل ایجاد میشه و دیوایس رو تا پایان پروسه قفل میکنه.
ببینید مشکل اینجا است که وقتی فکس دچار مشکل میشه و پیغام
waiting for modem to come ready on ttyIAX1 ظاهر نمایش داده میشه این فایل ظاهر میشه و یک عدد مثلا 16590 درون اون فایل قرار دارد .
سوال من این است : طبق گفته شما یک ریسورس خاص داره از فکس استفاده میکنه که این امر باعث قفل شدن فکس شده . میشه از روی اون عدد ریسورس را پیدا کرد و اون را آزاد کنیم تا مشکل حل شود . چون مدتی است که من با فکس این مشکل را دارم .
waiting for modem to come ready on ttyIAX1 را نمایش میده در حقیقت مودم مشغول است باید ببینید عددی که در این فایل هست آیا یک pid هست که اگر باشد میتوانید با دستور kill آن را حذف کنید.
waiting for modem to come ready on ttyIAX1 را نمایش میده در حقیقت مودم مشغول است باید ببینید عددی که در این فایل هست آیا یک pid هست که اگر باشد میتوانید با دستور kill آن را حذف کنید.
چطوری میشه فهمید که یک pid هست یا نه؟
اگر آن را حذف کنیم آیا به صورت دائمی حذف می شود یا مجدد ایجاد می شود ؟ در این مورد چه کار میشه کر د که دائمی حذف بشه ؟ مثلا مثل ویندوز راهی نداره که بر اساس pid آن فایل را پیدا کنیم و بعد برای اون تصمیم گیری کنیم ؟
کامنت