اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

کارت گتوی اینترنال یا اکسترنال؟ بهترین گوشی ساده ویپ؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

کارت گتوی اینترنال یا اکسترنال؟ بهترین گوشی ساده ویپ؟

سلام

چندتا سوال داشتم:

1- گتوی اینترنال بهتره یا اکسترنال؟! فرقشون چیه؟ مزیتشون نسبت بهم چیه؟! بهترین برند چیه؟!
    2- بهترین برند و مدل گوشی ساده ویپ چیه؟! اگر گوشی ساده ارزون قیمتی که بتونه هر دو پروتکل Sip و Iax باهم ساپورت کنه لطفا بگید؟! مدل Atcom 610 رو داشتم خوب بود که مدل Atcom 810 رو گرفتم زیاد جالب نیست.
    3- میخام یه سیستم خوب واسه ویپ جمع کنم. بهترین برند و مدل مادربرد و CPU که با الستیکس سازگار باشه چیه؟!

ممنون
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-18-2021, 09:17 PM.

سلام دوست عزیز شما این مقاله رو بخونید خیلی کمک تون میکنه.
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-18-2021, 09:17 PM.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

من گوشی یالینک رو ترجیح میدم با توجه به : قیمتش که مناسبه، کیفیتش خیلی خوبه و کار باهاش برا همه آسونه.
      البته iax ساپورت میخواهید باید اتکام بخرید البته من به شخصه کیفیت اتکام رو تایید نمی کنم.

در مورد سیستم : شما از یک کیس معمولی p4 هم می تونی استفاده کنی (مادربردش هر چی بود)
      ولی باید به حجم تماس های همزمان سرور و اینکه رکورد تماس رو سرور دارید یا نه هم توجه داشته باشید که قطعا در این شرایط باید سخت افزار (cpu,ram,hdd) مناسبی رو تهیه کنید.
      Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
      Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
      Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
      LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

تعداد یوزرها حدود 100 تاست
        چه سیستمی پیشنهاد میکنید
        البته احتمالا از گتوی اکسترنال استفاده میکنم

کامنت

خوب همونطور که خانم وحید گفت تعداد تماس همزمان و اینکه تماسها ضبط میشن یا نه مهمه وگرنه رو سرور ۳۰۰۰ تا هم داخلی می تونین رجیستر کنین.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

ممنون دوستان از پاسختون...

یه سوال دیگه اینکه این دستگاهای ویپ Appliance چجورین؟!
            فرقشون با سیستم هایی که خودمون راه میندازم چیه؟!
            آیا تو ایران هم به فروش میرسه؟!

ممنون

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
            در حال انجام ...
            X