اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

چند مشکل با الستیکس

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

چند مشکل با الستیکس

سلام به همگی من چندتا مشکل با الستیکس دارم که به لطف همین انجمن خیلی از مشکلاتمو برطرف کردم ولی چندتا مشکل دیگه مونده که داره رو مخم راه میره،من تازه وارد هستم لطفا دوستان اگه امکانش هست لطف کنن راهنمایی کنن،ممنون
    من الستیکس رو روی یه سیستم نصب کردم و روی سیستم یه کارت اتکام با دو ماژول FXO و دو ماژول FXS نصب هست که از این چهارتا ماژول فقط یه ماژول FXO و یه ماژول FXS فعال شده و قابل استفاده هست مابقی ماژول ها ناشناخته هستن طبق راهنمایی های همین سایت هم انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداشت ،این یکی از مشکلاتم بود و هست، ومشکل بعدی اینکه من میخوام وقتی کسی به شماره شهری تماس گرفت مستقیم بره روی یه داخلی خاص طبق اموزشها رفتم یه DID با همون پورتی که ماژول FXO روش نصبه درست کردم و سپس در inbound route در فیلد DID همون شماره پورت و در پایین صفحه هم شماره داخلی رو نوشتم ولی کار نمیکنه مشکل این کجاست؟؟؟؟
    و اما مشکل اصلی اینه که بعد از تماس گرفتن با شماره شهری و اتمام مکالمه هنوز خط مشغول هست که اینم طبق اموزشهای داخل سایت پیش رفتم و کاما رو برداشتم بهتر شد ولی بازم خط مشغول میمونه که گاهی اینترنتم هم قط میشه اخه خط تلفن و اینترنت یکی هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید عذرخواهی میکنم که خیلی طولانی شد.
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 09-14-2015, 03:28 PM.

در مورد اول تجربه ای ندارم ولی شاید مشکل از ماژولهای کارتت باشه در مورد دوم باید در قسمت DAHDI Channel DIDs یک شماره به did اختصاص بدی مثلا همون شماره خط رو و همون شماره رو در قسمت did اینباند روت بنویسی نه port اونو بعد تو لاگ استریسکت باید یه خط مثل زیر ببینی

کد PHP:
    VERBOSE[5266][C-00000002pbx.c:     -- Executing [123456@from-pstn:1Set("SIP/1002-00000004""__FROM_DID=123456"in new stack 
    که به جای 123456 شماره تلفنت باشه اگه غیر از اینه راهو اشتباه رفتی
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 09-14-2015, 03:30 PM.

کامنت

در مورد اول باید بگم اگه ماژول ها و پورت های کارت سالم باشن باید با دیتکت کردن اون دوپورت اول که الانم دارن کار میکنن دوپورت دیگه هم دیتکت شده باشن چون وقتی کارت دیتکت میشه باید همه ی ماژول ها هم شناسایی بشه البته باید بررسی بشه ولی احتمال مشکل سخت افزاری زیاده

مورد دوم: آیا وارد فایل dahdi-channels هم رفتید و کانتکس چنل رو از from-pstn به from-zaptel تغییر دادین؟ اگه تغییر دادین استریسک رو هم reload دادین؟

در مورد اشغال موندن خط busy count رو چند گذاشتین؟
      Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
      Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
      Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
      LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

ممنون که پاسخ دادید نمیدونم مشکل از سیستم منه یا سایت مشکل داره که اینقدر به هم ریخته نشون میده متنهارو!!!؟؟
        دوست عزیز جناب پیمان 128 من که گفتم مبتدی هستم میشه یکم واضحتر توضیح بدید لطفا؟؟؟
        و در مورد سوال بعدی که اگه اشتباه نکنم خانم معصومه جواب دادن باید بگم بله من فایل رو تغییر دادم یعنی اون دوتا کاما رو ورداشتم وگزینه که فرمودید رو روی 3 قرارد دادم

کامنت

بله متوجه شدم که فرمودید کاما رو برداشتید عدد ۳ رو به ۴ تغییر بدید و تست کنید ببینید درست شده؟

در مورد مشکل دوم
          from-pstn به from-zaptel تغییر دادین و اگه تغییر دادین استریسک رو هم reload دادین؟
          Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
          Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
          Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
          LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

ممنون تست میکنم نتیجه رو همینجا مینویسم

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
            در حال انجام ...
            X