اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

ارسال فکس با avantfax

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

ارسال فکس با avantfax

با سلام
    میشه راهنمایی بفرمایید چطور میشه با avantfax فکس ارسال کرد؟
    من pdf آقای ملکی که در سایت موجود خوندم و مودم رو تنظیم کردم ولی نمیدونم چطور فکس ارسال کنم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.

در تب Send Fax قسمت
    Destination fax numbers شماره مقصد رو وارد کنید و در Select the files to FAX فایل مورد نظر رو انتخاب کنید . تیک مربوط به Use cover page را بردارید و سپس در پایین صفحه Send رو بزنید تا فکستون ارسال بشه . به همین راحتی
    :202:
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-18-2021, 09:09 PM.
    او به من آموخت ، من به تو می آموزم و تو هم به او ...
    نگذار این چرخه قطع شود:279:

کامنت

با سلام
      بله درست شد ولی من الان نمیدونم فکس هایی که ارسال میکنم کجا میرند.
      من دو فکس مجازی در الستیکس به شماره های 1001و 1002 درست کردم و وقتی به فکس 1002 ارسال میکنم و به قسمت fax viewer در الستیکس مراجعه میکنم چیزی مشاهده نمیکنم میشه راهنمایی بفرمایید بگید کجا رو باید ببنیم؟
      به میل های مربوط به هر کدوم از فکس های مجازی هم سر زدم ولی چیزی نبود.
      با تشکر.

کامنت

خوب در تب فکس ورودی در آوانت فکس باید فکس های دریافتی نمایش داده بشن.

کامنت

با سلام
          من اون تب inbox رو هم چک کردم...
          ولی باز فکس دریافتی رو مشاهده نمیکنم.
          و اینکه خیلی طول میکشه ارسال و دریافت چون در الستیکس نوشته sending,recieving
          بنظر شم چه مشکلی پیش اومده؟
          با تشکر

کامنت

در الستیکس تب fax viewer هم فکس ورودی نمیاد؟
            اگه در الستیکس فکس رو دریافت میکنید ولی در آوانت فکس نمیاد احتمالا تنظیمات فکس ورودی رو انجام ندادید.
            Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
            Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
            Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
            LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

با سلام
              بله خانم مهندس تو fax viewer فکس ها وجود داره ولی تو avant fax نه...
              تنظیمات مربوط به صفحه زیر هم انجام دادم ولی باز تو inbox چیزی نمیبینم.

میشه راهنمایی بفرمایید که چطور تنظیمات مربوط به فکس ورودی رو انجام بدم؟
              با تشکر.
              آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-18-2021, 09:09 PM.

کامنت

سلام. شما دو دستور زیر رو هم بزنید و تست کنید:
                کد PHP:
                ln-/var/www/html/avantfax/includes/faxrcvd.php /var/spool/hylafax/bin/faxrcvd-avantfax.php

ln
                -/var/www/html/avantfax/includes/notify.php /var/spool/hylafax/bin/notify-avantfax.php 
                Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
                Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
                Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
                LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
                در حال انجام ...
                X