اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

راه اندازی سیستم نوبت دهی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

راه اندازی سیستم نوبت دهی

باسلام وقت بخیر:)

من درحال راه اندازی یک سیستم نوبت دهی هستم، ولی در برخی از جاها نیازمند به کمک شما اساتید بزرگوار هستم.

من در بخش کد پیگیری که برای فرد نوبت گرفته از دستور say استفاده میکنم ولی شماره پیگیری من یک عدد 8 رقمی است وقتی به این دستور می دهم برای آن را سه رقم، سه رقم جدا کرده و می خواند، این امکان وجود نداره اعداد را دو رقم دو رقم بخواند؟؟

اگر اعداد رو تک تک بخونه خیلی بهتر هست تا دو رقمی من قبلا یه برنامه نوشتم که دو رقم دو رقم میخوند اعداد رو خیلی جالب نبود

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

سلام اقای جهانی نیا
      میتونم بپرسم با چه کتابخونه ای توسعه میدید؟
      Php AGI ?

کامنت

سلام وقت بخیر:)

من php agi در حال توسعه این سیستم هستم

کامنت

سلام دوست عزیز
          پیشنهاد بنده با تجربیات مشابه استفاده از همان دورقم دورقم ولی با رعایت یک سری اصول در فایل ها هست
          شخصاً اعتقاد دارم باید فایل های اعداد رو دوباره ضبط کنید تا بشه اونجوری که احتیاج دارید پخشش کرد
          اگر توضیحات بیشتری نیاز هست در خدمتم
          آخرین ویرایش توسط masome vahid; در تاریخ/ساعت 08-09-2015, 02:54 AM.

کامنت

سلام. شما میتونید تو php عددت رو رقم به رقم جدا کنی.بعد دوتا دوتا با say_number پخشش کنی. مثلا برای متغیر i اگه مقدارش برابر با 8564 باشه شما می تونی کدهای زیر رو استفاده کنی:
            کد PHP:
            $i8564;
            $stri= (string)$i;
            $j$stri[0];
            $k$stri[1];
            $l$stri[2];
            $z$stri[3];

$jk"$j$k";
            $lz "$l$z";

$agi-> verbose($jk);

$agi-> verbose($lz);
            $agi->say_number($jk);
            $agi->say_number($lz); 
            شما به جای i متغیر کد پیگیریتون رو بگذارید:
            کد PHP:
            $stri= (string)$codepeygiri
            آخرین ویرایش توسط masome vahid; در تاریخ/ساعت 08-08-2015, 07:59 PM.
            Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
            Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
            Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
            LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

سلام مرسی از تمامی اساتیدکه تا اینجا بنده را یاری کردید.
              خانم مهندس نمونه کد شما را گرفتم و تست می کنم و در صورت تغییر در نمونه کد شما برای استفاده دیگر اعضاء در همین پست بروز می کنم.
              مسیر فایل پیش فرض برای خواند تابع say در کدام قسمت می باشد.

کامنت

تنظیمات فایل say در مسیر /etc/asterisk/say.conf هست
                و کلیه صداها از مسیر /var/lib/asterisk/sounds خونده میشه

در ضمن تنظیمات پیشفرض سیستم از مسیر /etc/asterisk/asterisk.conf قابل تغییره که معمولا بهتره تغییر ندین

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
                در حال انجام ...
                X