اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

شنیده نشدن صدا

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

شنیده نشدن صدا

با سلام
    بنده متاسفانه وثتی یک تماس تستی می خوام با 7777 برقرار کنم هیچ صدایی را نمی توانم بشنوم.
    استریسکم در hyper -v نصبه و صدا رو نمی تونم از طریق soft phone هاستم بشنوم
    به نظر شما مشکل چیه؟

سلام لاگ ها رو بررسی کنید ببینید سراغ فایل صوتی ivr میره. دوم اینکه اگر فایل پخش شد و شما چیزی نشنیدید مشکل از فرمت فایل صوتی میباشد.

کامنت

مشکل رو فهمیدم چیه اما نمی دونم چجوری حلش کنم.
      مشکل از کارت صدای هاستمه.
      چون با مثلا گوشیم تو شبکه 7777 رو می گیرم اکیه اما خود هاستم هیچ صدایی نمیاد.
      می دونم مشکل از کارت صداس.
      حتی تو قسمت تنطیمات soft phone برای انتخاب کارت صدا رفتم عوض کردم اما مشکل حل نشد.
      نکته اینکه هر فایل صوتی از کارت صدام پخش می شه، حتی گرفتن شماره از سافت فون.
      اما خود IVR به قول محسن چاوشی "ننننننننننننننننههههههه" :)

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
      در حال انجام ...
      X