اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

robo dialer

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

robo dialer

درود
    قصد دارم robo dialer طراحی کنم که با گرفتن شماره هایی از پایگاه داده و ضبط پیغامی،شروع به تماس از خطوط شهری و پخش پیغام در زمانبندی مورد نظرم بکنه(با قابلیت CANCEL)
    در ضمن از freepbx استفاده می کنم(اونطور که می دونم ماژول call center براش نیست!! البته با سرچی ام که کردم asterCRM گزینه ای برای اینکار بود)
    ممنون میشم مراحل انجام این طراحی رو برای برنامه نویسی مستقیم روی خود استریسک (بطور مثال طریقه ی استفاده از queue در این طراحی رو)کمی تحلیل کنید برام
    با تشکر

خیلی خب مرحله به مرحله بگم بهتره،هر نظری بود یا اشتباه کردم بهم بگید دوستان ممنون
    چون می خوام مستقیم با Asterisk کار کنم لزومی نمی بینم از AMI استفاده کنم فایل PHP ای طراحی کردم تو /var/www/html/ که اطلاعاتی رو میگیره و بعضی از فایلهایی مثل extension_custom.conf sip.conf و... رو تغییر میده پس مطمئنا باید نیاز به core reload باشه ،به چه شکل انجامش بدم؟
    البته این یه روشه،روشه دیگش اینه که از تو خود DB الستیکس جدول sipو.. رو مقدار دهی یا تغییر بدم درسته؟
    کدوم روش بهتره چرا ؟روش دیگه ای ام هست؟
    ممنون

کامنت

درود
      تصمیم منطقی استفاده از DB بود
      اما تو قسمت agi دو موضوع پیش اومده یکی استفاده از تابع Dial و دیگری استفاده از Call file
      امکان قطع کردن توی Dial راحتتره
      ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن در مورد این دوروش
      آخرین ویرایش توسط kijativa; در تاریخ/ساعت 01-09-2016, 11:53 PM.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
      در حال انجام ...
      X