اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

robo dialer

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

    robo dialer

    درود
    قصد دارم robo dialer طراحی کنم که با گرفتن شماره هایی از پایگاه داده و ضبط پیغامی،شروع به تماس از خطوط شهری و پخش پیغام در زمانبندی مورد نظرم بکنه(با قابلیت CANCEL)
    در ضمن از freepbx استفاده می کنم(اونطور که می دونم ماژول call center براش نیست!! البته با سرچی ام که کردم asterCRM گزینه ای برای اینکار بود)
    ممنون میشم مراحل انجام این طراحی رو برای برنامه نویسی مستقیم روی خود استریسک (بطور مثال طریقه ی استفاده از queue در این طراحی رو)کمی تحلیل کنید برام
    با تشکر

    #2
    خیلی خب مرحله به مرحله بگم بهتره،هر نظری بود یا اشتباه کردم بهم بگید دوستان ممنون
    چون می خوام مستقیم با Asterisk کار کنم لزومی نمی بینم از AMI استفاده کنم فایل PHP ای طراحی کردم تو /var/www/html/ که اطلاعاتی رو میگیره و بعضی از فایلهایی مثل extension_custom.conf sip.conf و... رو تغییر میده پس مطمئنا باید نیاز به core reload باشه ،به چه شکل انجامش بدم؟
    البته این یه روشه،روشه دیگش اینه که از تو خود DB الستیکس جدول sipو.. رو مقدار دهی یا تغییر بدم درسته؟
    کدوم روش بهتره چرا ؟روش دیگه ای ام هست؟
    ممنون

    کامنت


      #3
      درود
      تصمیم منطقی استفاده از DB بود
      اما تو قسمت agi دو موضوع پیش اومده یکی استفاده از تابع Dial و دیگری استفاده از Call file
      امکان قطع کردن توی Dial راحتتره
      ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن در مورد این دوروش
      آخرین ویرایش توسط kijativa; در تاریخ/ساعت 01-09-2016, 11:53 PM.

      کامنت

      در حال انجام ...
      X