خیر، همیشه به معنی مشکل نیست.
وضعیت active (exited) معمولا یعنی سرویس اجرا شده، کار...
اطلاعیه
بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.
نتیجه جستجو
بستن
تعداد 15 نتیجه در 0.0036 ثانیه.
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
-
وضعیت active (exited) در systemctl
سلام. وضعیت active (exited) در systemctl یعنی سرویس مشکل دارد؟ وقتی وضعیت یک سرویس را با systemctl بررسی...
-
سلام. جواب ندادن Ping همیشه به معنی بسته بودن اتصال دیتابیس نیست. Ping از پروتکل ICMP استفاده...
یک نظر بدهید:
-
بررسی دسترسی به دیتابیس خارجی
اگر Ping به سرور دیتابیس جواب ندهد یعنی اتصال دیتابیس هم بسته است؟ من از یک Windows Server میخواهم...
-
سلام. اگر روی سرور از ipset استفاده شده باشد، میتوانید بررسی کنید که یک IP داخل کدام set...
یک نظر بدهید:
-
چطور بفهمم یک IP در کدام ipset بلاک شده است؟
سلام دوستان. روی یک سرور لینوکسی احتمال میدهم یک IP توسط فایروال یا ipset بلاک شده باشد....
-
سلام. وقت بخیر. بله، نسخه SQL Server Express محدودیت حجم دیتابیس دارد. در SQL Server Express حجم هر دیتابیس...
یک نظر بدهید:
-
خطای محدودیت حجم در Restore دیتابیس SQL Server
سلام. وقت بخیر.
چرا موقع Restore دیتابیس در SQL Server Express خطای محدودیت حجم میگیرم؟
...
-
برای بررسی Rule های مربوط به SQL Server در Windows Firewall چند روش دارید.
اگر بخواید از داخل...
یک نظر بدهید:
-
بررسی Rule های خروجی Firewall دیتابیس MSSQL
روی یک Windows Server سرویس SQL Server نصب است و میخواهم بررسی کنم چه Rule هایی داخل Windows Firewall برای...
-
Habili مبحث فعال کردن proc_open و proc_close روی هاست اشتراکی cPanel را پاسخ داده است.در وب هاستینگتوابع proc_open و proc_close در PHP برای اجرای پردازشها و دستورات سیستمی از داخل اسکریپت استفاده...
یک نظر بدهید:
-
robot موضوعی را با عنوان فعال کردن proc_open و proc_close روی هاست اشتراکی cPanel ایجاد کرد.در وب هاستینگفعال کردن proc_open و proc_close روی هاست اشتراکی cPanel
سلام. من روی هاست اشتراکی cPanel یک اسکریپت PHP دارم که موقع اجرا خطا میدهد و ظاهرا به توابع...
-
سلام. این مقدار مربوط به اندازهی بدنهی درخواست ارسالی از سمت کاربر به سرور است،...
یک نظر بدهید:
-
محدودیت 500 مگابایت در LiteSpeed
سلام
روی یکی از سرورهای cPanel که LiteSpeed دارد، مقدار زیر را در تنظیمات دیدم :
...کد:<maxReqBodySize>500M</maxReqBodySize>
-
USB Read Only
سلام. من یک یو اس بی فلش دارم که Read Only شده. اینو چطور میتونم ریکاوری کنم؟ توی هر سیستم عاملی میزنم دیکت نمیشه. فرمت هم نمیتونم انجام بدم.

یک نظر بدهید: