اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

خطای محدودیت حجم در Restore دیتابیس SQL Server

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

خطای محدودیت حجم در Restore دیتابیس SQL Server

سلام. وقت بخیر.
    چرا موقع Restore دیتابیس در SQL Server Express خطای محدودیت حجم می‌گیرم؟

من یک فایل بکاپ دیتابیس SQL Server دارم و می‌خواهم آن را روی SQL Server Express ریستور کنم.

عملیات Restore شروع می‌شود، اما در ادامه با خطای مربوط به محدودیت حجم دیتابیس روبه‌رو می‌شوم.

آیا SQL Server Express برای حجم دیتابیس محدودیت دارد؟
    اگر دیتابیس بزرگ‌تر از حد مجاز باشد، راه حل چیست؟​

سلام. وقت بخیر. بله، نسخه SQL Server Express محدودیت حجم دیتابیس دارد. در SQL Server Express حجم هر دیتابیس نمی‌تواند بیشتر از 10GB باشد. اگر فایل بکاپی که می‌خواهید Restore کنید مربوط به دیتابیسی باشد که بعد از Restore بیشتر از این مقدار فضا نیاز دارد، عملیات Restore با خطا متوقف می‌شود. این محدودیت مربوط به خود نسخه Express است و با تغییر تنظیمات ساده در SQL Server قابل رفع نیست.

برای حل مشکل چند راه دارید :

1. اگر دیتابیس واقعا به بیشتر از 10GB فضا نیاز دارد، باید از نسخه‌های بالاتر SQL Server مثل Standard یا Enterprise استفاده کنید.

2. اگر بخشی از دیتابیس شامل داده‌های اضافی، لاگ، فایل‌های قدیمی یا جدول‌های غیر ضروری است، می‌توانید روی سرور مبدا دیتابیس را سبک‌تر کنید و بعد دوباره بکاپ بگیرید.

3. اگر فقط به بخشی از اطلاعات نیاز دارید، می‌توانید دیتابیس را کامل Restore نکنید و با روش‌هایی مثل Export/Import، فقط جدول‌ها یا داده‌های مورد نیاز را منتقل کنید.

برای بررسی حجم فایل‌های دیتابیس می‌توانید بعد از Attach یا روی سرور مبدا، حجم فایل‌های MDF و LDF را بررسی کنید.

در کل اگر دیتابیس شما بیشتر از 10GB باشد، SQL Server Express گزینه مناسبی برای Restore کامل آن نیست و باید از نسخه مناسب‌تر SQL Server استفاده شود.​

کامنت

در حال انجام ...
    X