سلام دوستان من میخواستم 2 تا شرکت رو که فاصله انها 1 کیلومتر و هیچ مانعی جلو انها نیست voip راه بندازم میخواستم ببینم روتر میکروتیک بزارم بهتره یا لینک وایرلس کدوم به صرفه است و چه مزاییایی داره ؟!!!!!!
اطلاعیه
بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.
ارتباط 2 نقطه به مسافت 1 کیلومتر
بستن
X
-
اینترانت یه سرویسی هست که از مخابرات میگیری که روی یه خط زوچ مسی بهت میدن سرعت های مختلف داره مثلا 64 یا 128 و 256 و غیره . شما برای این کار 128 هم خوب هست کارتون رو راه میندازه . تمام مخابرات های ایران با هم از طریق اینترانت به هم وصل هستند وقتی شما دفتر یک رو به مخابرات و دفتر دو رو هم به مخابرات اینترانت میکنی دوتا دفاتر همدیگر رو میبینن و میان توی یه شبکه و میتونید به راحتی داخلی هاتون رو روی سرور ریجیستر کنید .
من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.
کامنت
-
نوشته شده توسط amir مشاهده پستاینترانت یه سرویسی هست که از مخابرات میگیری که روی یه خط زوچ مسی بهت میدن سرعت های مختلف داره مثلا 64 یا 128 و 256 و غیره . شما برای این کار 128 هم خوب هست کارتون رو راه میندازه . تمام مخابرات های ایران با هم از طریق اینترانت به هم وصل هستند وقتی شما دفتر یک رو به مخابرات و دفتر دو رو هم به مخابرات اینترانت میکنی دوتا دفاتر همدیگر رو میبینن و میان توی یه شبکه و میتونید به راحتی داخلی هاتون رو روی سرور ریجیستر کنید .
کامنت
کامنت