اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

چند سوال در کالی لینوکس

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

چند سوال در کالی لینوکس

سلام خسته نباشید.
    چند تا سوال دارم امیدوارم بتونم جواب بگیرم.

۱. برای بهینه ساز باتری لب تاب در کالی لینوکس چه نرم افزارهایی مناسب و کارشون خوب است؟
    ۲. من گوگل کروم رو با فایل نصبی deb. نصبش کردم ولی الان اجرا نمیشه. آیکنش اومده و اروری هم نمیگیرم اما اجرا نمیشه.
    ۳. برای آنستال کردن یه برنامه که از فایل نصبی deb. نصبش کردم چطوری آنستال ویا حذفش کنم؟
    ۴. در کالی ۲ چطوری میشه سافتور سنتر رو نصب کنم؟ مخازنم آبدیت هست ولی دستورش ارور میده
    کد:
    E: Package 'software-center' has no installation candidate
    ۵. برنامه مدیریت دانلود یوگت رو نصب کردم ولی چیکار کنم وقتی در مرورگر روی لینک دانلود کلیک میکنم با یوگت خودکار دانلود شه. مثل دانلود منیجر در ویندوز.

۶. یه ابزاری چیزی هست نصب کنم که هربار کالی رو روشن کردم موزیک های یه بوشه که خودم مشخص میکنم خودکار اجرا شن؟

ممنون میشم اینا رو راهنمایی کنین.
    با سلام
    پاسخ تمام سوالاتتون رو میتونید توی گوگل پیدا کنید .
    سوالاتتون مربوط به آموزش ابتدایی لینوکس هست و بهتر هست اول یه سری کتاب آموزشی بگیرید و مطالعه کنید.
    موفق باشید

کامنت

نوشته شده توسط constantine مشاهده پست
      با سلام
      پاسخ تمام سوالاتتون رو میتونید توی گوگل پیدا کنید .
      سوالاتتون مربوط به آموزش ابتدایی لینوکس هست و بهتر هست اول یه سری کتاب آموزشی بگیرید و مطالعه کنید.
      موفق باشید
      اینجا اسمشو گذاشتین انجمن. تو انجمن هم سوال و جواب میکنن دیگه. شما که مثلا مدیر آزمایشی هستین یا جواب سوالا رو بدین یا اینگه هیچی نگین تاپیک بی جواب بمونه.
      مدیر کل این یوزر منو پاک کن لطفا.

کامنت

با سلام خدمت دوست عزیز ... ببینید در حالت کلی لینوکس برنامه های مرورگر رو با یوزر روت نمیذاره اجرا بشه که دلیلشم هم اینه که احتمال نفوذ از طریق مرورگر بالاست و اگر هم دسترسی روت داشته باشه که واویلا .... راه حلشم هم تعریف یک یوزر معمولی هست که البته هر جا نیاز باشه شما میتونی با داشتن پسورد یوزر روت دسترسی بالا رو حتی در یوزر معمولی بگیرید با دستور su

سوال 3
        شما میتونی از دستور
        کد:
        apt-get remove --purge softwarename
        استفاده کنید مثلا میخوام برنامه flarget رو پاک کنم مینویسم
        کد:
         apt-get remove --purge flarget
        در کالی لینوکس شما به software center نیاز نداری ... این توزیع درسته مبتنی بر دبیان هست اما مثه سیستم عامل لینوکس دبیان نیازی به software center ندارید به جاش یه package updater گذاشته ... اگر مخازن لازم رو داشته باشید تو همون مخازن میتونید با دستور زیر دنبال برنامتون بگردید و با دستور بعدیش نصب کنید
        کد:
         aptitude search software name
        که خروجیش نام برنامه واسته نصب رو میده
        کد:
         apt-get install softwarename

سوال ۵ این ویژگی idm عمدتا در برنامه های دیگه وجود نداره

سوال ۶ vlc

سوال ۱ برنامه خاصی واسه optimize کردن وجود نداره شما باید خودتون پاور رو بصورت دستی تنظیم کنید مثلا بلوتوث خاموش باشه و امثال اینها

و در اخر اینکه همه ماها سوال هایی داریم اما اگر بدون عصبانیت با هم مطرح کنیم بهتره...

و اینکه kali linux یه سیستم عامل واسه pentesting هست ... به نظر من شما بهتره که الان از kali استفاده نکنید ... از linux mint شروع کنید

شب و روزتون خوش
        آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-17-2016, 09:32 AM.

کامنت

سلام. یکی از مهمترین اهداف انجمن بالا بردن سطح علمی مبتدیان لینوکسه. از این رو هر کس با هر سطح دانشی از لینوکس می تونه هر سوالی (حتی بسیار ابتدایی) رو بپرسه و مطمینا ما پاسخگو خواهیم بود. منتها من به همه پیشنهاد میکنم برای اینکه زودتر به جواب برسند سوالها رو بخش بخش بپرسند و برای طرح اونها بیشتر وقت بذارید. یعنی بهتر بود برای هر مورد یک تاپیک مجزا ایجاد می کردین تا زودتر و بهتر به جواب ها تون برسید.
          Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
          Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
          Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
          LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

در مورد نصب کروم روی کالی باید بگم که شما مشکل dependency دارید.
            شما فایل دانلود شده تون رو با dpkg -i و از طریق ترمینال نصب کنید و ببینید چه ارروری به شما میده.
            به شما پیشنهاد میکنم ویدیوی زیر رو ببینید:
            install-chrome-on-kalli2

برای حذفش هم از dpkg -r filename استفاده کنید.
            آخرین ویرایش توسط masome vahid; در تاریخ/ساعت 01-17-2016, 02:24 PM.

LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

کامنت

نوشته شده توسط masome vahid مشاهده پست
              در مورد نصب کروم روی کالی باید بگم که شما مشکل dependency دارید.
              شما فایل دانلود شده تون رو با dpkg -i و از طریق ترمینال نصب کنید و ببینید چه ارروری به شما میده.
              به شما پیشنهاد میکنم ویدیوی زیر رو ببینید:
              install-chrome-on-kalli2

برای حذفش هم از dpkg -r filename استفاده کنید.
              سلام.
              ممنونم از اینکه فیلم رو قرار دادید و راهنمایی فرمودین.
              سوال آخرم.در دستوری که گفتین برای گوگل کروم اینجوری مینویسم کار نمیکنه :
              کد:
               sudo dpkg -r google-chrome
              آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-17-2016, 05:28 PM.

کامنت

سلام مجدد. نام صحیح پکیج رو پیدا کنید:
                کد:
                dpkg -l | grep chrome
                اگه پکیجی که تو اسمش chrome باشه رو سیستمتون نصب باشه حتما نمایش میده. شما همون پکیج رو با dpkg -r پاک کنید.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
                در حال انجام ...
                X