در صورتی که اولین بار است از انجمن منطقه لینوکسی ها بازدید میکنید به شما خوش آمد میگوییم. اگر قصد دارید به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو درباره مباحث مطرح شده انجمن بپردازید، لازم است در مدت کوتاهی و به صورت رایگان ثبت نام کنید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار فناوری اطلاعات در زمینه مهندسی کامپیوتر، در کانال تلگرام مهندسین منطقه لینوکسی ها عضو شوید.
اطلاعیه مهم: شروع ثبت نام دوره های Voip - استریسک مقدماتی و پیشرفته - مهندسی ایزابل (آنلاین و حضوری)
ببینید حملات mitm خیلی وسیع هست و اینی که من اینجا گذاشتم مربوط به lan میشه . داخل شبکه هم بخواید شنود اطلاعات انجام بدید یکی از حالت هایی که میشه شنود کرد این هست که یه پلی باشید بین سیستم قربانی و اکسس پوینت . یعنی اطلاعات از سیستم شما هم عبور کنه . مثلا یه حالت قشنگ تر برای این حملات این هست که شما به عنوان هکر یه زوج کلید عمومی و خصوصی برای خودتون تولید کنید و خودتون رو جای قربانی جا بزنید و کلید عمومی خودتون رو در میانه راه با کلید عمومی قربانی عوض کنید و بفرستید برای قربانی دیگه . اطلاعات با کلید عمومی شما رمز میشه و خودتون هم با کلید خصوصیتون رمزگشایی میکنید :255:
مسلم هست که راه هایی برای مقابله با این نوع حملات وجود داره ! منتها سوالتون یه مقداری کلی هست . شنود هم میتونه داخل شبکه باشه و هم توی اینترنت . منتها فکر کنم منظور شما داخل شبکه هست . برای این کار شما به عنوان یه امنیت کار و یا یه هکر باید از ذهن خلاق خودتون استفاده کنید و راه های جدید و معقول برای مقابله ایجاد کنید . مثلا من یه راه میگم روی این قضیه فکر کن و ایده بگیر . من به شخصه میام یه CA داخل شبکه میذارم که هم authentication و هم authorization برای هر عملیات انجام بشه و مثلا محمد نامی که داخل شبکه داره ادعا میکنه من محمد هستم صحت حرفش رو بررسی کنه
موفق باشی دوست من
کامنت