اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

نصب ویندوز روی لینوکس

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

نصب ویندوز روی لینوکس

من چند روز پیش بود که از ویندوز خسته شدم و یدفعه به سرم زد که لینوکس بریزم اونم رو سیستم اصلی و برای شروع ابونتو گزینه ی خوبی بود
    اما من برای کار های مختلفی دارم و نرم افزار هایی که جایگزینی در لینوکس ندارن نیاز به برگشت دوباره به ویندوز دارم
    اما متاسفانه به مشکل بر میخورم و تصویر مشکل رو هم در این زیر میگذارم لطفا اگه کسی از دستش برمیاد کمک بکنه:برای بزرگتر شدن عکس روی آن کلیک کنید

نام:	Screenshot from 2023-12-10 18-56-45.png
نمایش ها:	155
اندازه:	841.3 KB
شناسه:	29943

اینطور که متوجه شدم ظاهرا شما لینوکس نصب کردید الان کنسل شده میخواید ویندوز نصب کنید و توی پروسه نصب ویندوز گیر کردید. این موردی که توی عکس هست ظاهرا مشکل در دیتکت شدن ایزوی نصب ویندوز هست. از سالم بودن cd نصب ویندوزتون مطمئن هستید؟ یا شاید هم از طریق usb به صورت لایو بوت کردید.

البته توی همون لینوکسی هم که نصب کرده بودید میتونستید ویرچوال باکس نصب کنید و یه ویندوز بریزید روش. هر موقع نیاز به ویندوز پیدا میکردید از توی همون لینوکس ویندوزی که روی ویرچوال باکس نصب کردید رو اجرا میکردید و کارهاتون رو انجام میدادید. برای به اشتراک گذاری اطلاعات هم میتونید یک فولدری رو شیر کنید بین هر دو شون که بین لینوکس و ویندوزتون فایل ها رو منتقل کنید.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

سلام ، ظاهرا cd ویندوز رو دیتکت نکرده.
      Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
      Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
      Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
      LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

نوشته شده توسط masome vahid مشاهده پست
        سلام ، ظاهرا cd ویندوز رو دیتکت نکرده.
        من از ventoy برای نصب استفاده میکنم

کامنت

ممکنه ایزوتون به درستی روی درایو USB بوتیبل نشده باشه.

این آموزش رو لطفا ببینید اگر مشکل تون حل نشده :

آموزش بوتیبل کردن ایزو در درایو USB

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
          در حال انجام ...
          X