اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل در بالا رفتن میزان استفاده از swap

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل در بالا رفتن میزان استفاده از swap

سلام دوستان . یک سری از پروسس های روی سرور در حال swap کردن هستند . . . در حالیکه 16 گیگ رم دارم و تنها 1 گیگ از آن استفاده می شود. این مشکل را به چه صورتی می توانم حل کنم؟ با تشکر
    برای بزرگتر شدن عکس روی آن کلیک کنید

نام:	htop.jpg
نمایش ها:	1
اندازه:	162.6 KB
شناسه:	21939

با سلام. اینکه در swap مقداری فضا گرفته شده لزوما نشان دهنده*ی استفاده از فضای swap نیست.* بهتر است با استفاده از vmstat 1 به دقت ورودی و خروجی swap را چک کنید.

کامنت

سلام و عرض ادب
      درهر حال ممکن است پروسس هائی که اصطلاحا منتظر event می باشند swap گردند و جای نگرانی نمی باشد.
      معمولا ادمین ها بدنبال این هستند تا انجا که ممکن است که عمل swap در سرور اتفاق نیافتد و یکی از راه ها، غیر فعال نمودن سرویس های بدون استفاده می باشد و اگر در گوگل جستجو نمائید راه حل های زیادی در این زمینه خواهید یافت.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
      در حال انجام ...
      X