اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

نمایش اشتباه میزان حافظه در لینوکس رزپبری

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

نمایش اشتباه میزان حافظه در لینوکس رزپبری

سلام.دوستان من سیستم عامل لینوکس که حجمش 4 گیگ بود رو ریختم روی رزپبری پای .... از مموری 16 گیگ (sd card) استفاده کردم ... بعد از نصب تو رزپبری پای میزان حافظه خالی رو 8 گیگ نشون میده (حافظه SD card).... زمانیکه Sd card رو میزنم به لپ تاپ (win 7 ) میزان حافظه خالی رو 1.5 گیگ نشون میده!... میدونید دلیلش چیه؟من 4 گیگ حافظه لازم دارم و انتظارم دارم باشه ولی 1.5 گیگ نشون میده... چرا؟ ممنون

سلام، ویندوز نمی تواند پارتیشن های نوع لینوکسی را ببیند. پس فضای خالی که در ویندوز مشاهده می کنید مربوط به بخشی از دیسک شماست که پارتیشن قابل شناسایی برای ویندوز دارد. می توانید در ترمینال لینوکس از این دستور استفاده کنید :
    کد PHP:
    df -
    با این ترکیب فضای خالی را در تمام نودهای اطلاعات سیستم (شامل پارتیشن های دیسک شما) نمایش می دهد. بصورت کلی برای خواندن درباره نحوه عملکرد دستورات می توانید از man، info و help— و گاهی h- استفاده کنید، مثلا:
    کد PHP:
    man df
    info df
    df —help 
    این تاپیک را هم بخوانید : راهنمای کامل دستور df در لینوکس
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 02-03-2021, 11:39 AM.
    اینستاگرام انجمن لینوکس ایران : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
    در حال انجام ...
    X