اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل در حذف فایل های رکورد شده با استفاده از Crontab

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل در حذف فایل های رکورد شده با استفاده از Crontab

با سلام خدمت اساتید عزیز
    من یه سیستم تلفنی elastix دارم و میخوام از طریق
    crontab مکالمات ضبط شده قدیمی تر از 180 روز از روی سیستم حذف شود یعنی مکالمه امروز بعد از 180 روز و مکالمه ای که فردا ایجاد می شود بعد از 181 روز حذف شود یعنی هر مکالمه ضبط شده ای 180 روز نگهداری شود و بعدش حذف شود لطفا هر کسی از استاتید نحوه نوشتن صحیح این فرمان رو در
    crontab
    بلد هست اگر برای من بنویسه بسیار ممنون میشم
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-30-2021, 06:21 PM.

سلام لطفا از این مقالات کمک بگیرید :

دستورات cronjob و crontab در لینوکس
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-30-2021, 06:21 PM.

کامنت

دوست عزیز من اکثر مقالات رو مطالعه کردم منتها کاری که میخوام روی سیستم انجام بدم برام خیلی مهم و حساس است و اگر اشتباه کنم کل کسب و کارم مختل میشه برای همین خواستم از دوستان کمک بگیرم که این دستور رو صحیح وارد کنم لطفا اگر دستور صحیحش رو برای همین کاری که من میخوام انجام بدم میدونید برام بنویسید
      با تشکر

کامنت

من خودم به این نتیجه رسیدم که باید دستور رو به این صورت در cron تایپ کنم که هر روز ساعت 10 و 30 دقیقه صبح سیستم این کار رو انجام دهد و فایل های قدیمی تر از 18 روز رو حذف کند لطفا اگر درست است اعلام کنید و اگر اشتباهی دارم راهنمایی کنید
        با تشکر
        کد PHP:
         30 10 * * * find /var/spool/asterisk/monitor/ -mtime +180 -type f -name \*.wav -delete 
        آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-17-2016, 12:43 PM.

کامنت

کسی از دوستان نمیتونه من رو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          لطفا اگر کسی میدونه راهنماییم کنم

کامنت

سلام دستوری که نوشتین کار نمیکنه
            در دستور find برای اینکه مواردی که پیدا میکنه رو یه بلای دیگه سرش بیارید مثلا حذفشون کنید باید از exec استفاده کنید:
            کد PHP:
             "find /var/spool/asterisk/monitor/ -mtime +180 -type f -name "*.wav -exec rm {} \; 
            و در آخر این کامند رو در crontab براساس زمان مورد نظرتون قرار بدید.
            آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-17-2016, 12:44 PM.
            Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
            Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
            Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
            LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
            در حال انجام ...
            X