اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

دسترسی گرافیکی به سرور لینوکس

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

دسترسی گرافیکی به سرور لینوکس

با سلام
    میخواستم بپرسم آیا نرم افزاری جهت دسترسی گرافیکی به سرور لینوکس نصب شده بر روی یک vps وجود دارد تا از آن طریق اقدام به نصب برنامه های مورد نیاز خود مثله cpanel و غیره بکنیم
    با سپاس

سلام با vnc هم تحت وب میتونید وصل شید هم اپلیکیشنش جدا هست. چرا به سرور ssh نمیزنید؟ ssh سرعتش هم بیشتره و راحت میتونید اپلیکیشن هاتون رو نصب کنید .

کامنت

ممنون از جوابتون
      راستش چون تازه یه سرور vps گرفتم و از اونجایی که مسلط به خط فرمان لینوکس نیستم میخوام بتونم بخوبی سرور کنترل کنم
      میشه بیشتر درباره vnc توضیح بدین؟
      شما قبلا یه نرم افزار برای مدیریت گرافیکی لینوکس معرفی کرده بودین اسمش دقیقا یادم نیست

کامنت

اسکریپت virtualmin رو به همراه webmin نصب میکنم

کامنت

نوشته شده توسط amir_ali1988 مشاهده پست
          ممنون از جوابتون
          راستش چون تازه یه سرور vps گرفتم و از اونجایی که مسلط به خط فرمان لینوکس نیستم میخوام بتونم بخوبی سرور کنترل کنم
          میشه بیشتر درباره vnc توضیح بدین؟
          شما قبلا یه نرم افزار برای مدیریت گرافیکی لینوکس معرفی کرده بودین اسمش دقیقا یادم نیست
          لطفا این پست رو مطالعه کنید سعی میکنم در اولی فرصت درباره vnc و روش کارش یک مقاله در انجمن بذارم :

آموزش نحوه دسترسی Remote VNC Desktop از طریق مررگر و با استفاده از نمایش گر Java مربوط به TightVNC
          آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-30-2021, 04:44 PM.

کامنت

این 2 تا لینک رو هم براتون آماده کردم که درباره vnc هست که چیه هست و روش کارش چطور هست و همچنین نحوه نصبش رو هم به صورت کامل توضیح دادم. امیدوارم مفید واقع بشه :
            آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-30-2021, 04:44 PM.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
            در حال انجام ...
            X