اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

آموزش ساخت ایمیل آدرس در سرور لینوکسی از طریق کامند به جای استفاده از پنل directadmin

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

آموزش ساخت ایمیل آدرس در سرور لینوکسی از طریق کامند به جای استفاده از پنل directadmin

سلام. من روی چندتا از سرورهام directadmin دارم ولی لایسنس شون تموم شده. در حال حاضر میخوام یک اکانت ایمیل جدید بسازم و خرید لایسنس برای ایجاد تنها ایمیل منطقی نیست.
    به همین دلیل سراغ محیط کامند سرور رفتم و بعد از کمی جستجو اسکریپت های directadmin رو پیدا کردم.
    اسکریپت add_email.sh در مسیر /usr/local/directadmin/scripts/ برای ایجاد اکانت ایمیل استفاده میشه و در حقیقت وقتی شما از پنل دایرکت ادمین اقدام به ساخت یه ایمیل جدید میکنین این اسکریپت اجرا میشه.
    این اسکریپت ویرچوال یوزر موردنظر رو به سرور اضافه میکنه.
    برای ساختن اکانت جدید از طریق کامند (شل) به نام vahid با پسورد 123456 روی دامین linux-zone.org که پنل directadmin روش نصبه کافیه دستور زیر رو اجرا کنین:
    کد:
    sh /usr/local/directadmin/scripts/add_email.sh vahid linux-zone.org 123456 1 100
    عدد 1 بعد از پسورد برای hash کردن پسورد و عدد 100 بمنظور تخصیص دادن فضای هارد (به MB) به ایمیل موردنظر استفاده میشوند.
    حالا می تونیم vahid@linux-zone.org با پسورد 123456 رو روی outlook رجیستر کنیم.
    Instagram : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock

Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
    Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
    Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
    LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA

Linkedin Profile : https://www.linkedin.com/in/masuma-vahid-26b17b66/

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
در حال انجام ...
X