سلام. من روی چندتا از سرورهام directadmin دارم ولی لایسنس شون تموم شده. در حال حاضر میخوام یک اکانت ایمیل جدید بسازم و خرید لایسنس برای ایجاد تنها ایمیل منطقی نیست.
به همین دلیل سراغ محیط کامند سرور رفتم و بعد از کمی جستجو اسکریپت های directadmin رو پیدا کردم.
اسکریپت add_email.sh در مسیر /usr/local/directadmin/scripts/ برای ایجاد اکانت ایمیل استفاده میشه و در حقیقت وقتی شما از پنل دایرکت ادمین اقدام به ساخت یه ایمیل جدید میکنین این اسکریپت اجرا میشه.
این اسکریپت ویرچوال یوزر موردنظر رو به سرور اضافه میکنه.
برای ساختن اکانت جدید از طریق کامند (شل) به نام vahid با پسورد 123456 روی دامین linux-zone.org که پنل directadmin روش نصبه کافیه دستور زیر رو اجرا کنین:
عدد 1 بعد از پسورد برای hash کردن پسورد و عدد 100 بمنظور تخصیص دادن فضای هارد (به MB) به ایمیل موردنظر استفاده میشوند.
حالا می تونیم vahid@linux-zone.org با پسورد 123456 رو روی outlook رجیستر کنیم.
به همین دلیل سراغ محیط کامند سرور رفتم و بعد از کمی جستجو اسکریپت های directadmin رو پیدا کردم.
اسکریپت add_email.sh در مسیر /usr/local/directadmin/scripts/ برای ایجاد اکانت ایمیل استفاده میشه و در حقیقت وقتی شما از پنل دایرکت ادمین اقدام به ساخت یه ایمیل جدید میکنین این اسکریپت اجرا میشه.
این اسکریپت ویرچوال یوزر موردنظر رو به سرور اضافه میکنه.
برای ساختن اکانت جدید از طریق کامند (شل) به نام vahid با پسورد 123456 روی دامین linux-zone.org که پنل directadmin روش نصبه کافیه دستور زیر رو اجرا کنین:
کد:
sh /usr/local/directadmin/scripts/add_email.sh vahid linux-zone.org 123456 1 100
حالا می تونیم vahid@linux-zone.org با پسورد 123456 رو روی outlook رجیستر کنیم.