سلام تو این پست میخوام ظریقه ی راه اندازی دسک تاپ زیر رو با استفاده از conky آموزش بدم:
conky ابزاری برای مانیتور کردن قسمت ها یمختلف سیستم از جمله cpu , ram و یا تاریخ و ساعت و آب و هوا و ... می باشد که با template های متفاوتی ارایه میشود.
ابتدا باید با دستور زیر نصب گردد:
در ubuntu/mint/debian :
ویا در fedora:
حالا اگر دستور conky را در ترمینال اجرا کنید یکسری اطلاعات با قالب دیفالت conky که در فایل /etc/conky/conk.conf کد نویسی شده روی دسک تاپ شما به نمایش درمیان
شما برای اینکه قالب مدنظرتون رو داشته باشین اول باید فایل خود conky رو rename کنید:
و حالا میریم سراغ لود conky مدنظرمون:
ابتدا فایل conky را از پیوست این پست دانلود کنید. بعد توی مسیری از سیستمتون قرار بدید که اخنیاریه من تو میگذارم تو مسیر زیر و اکسترکتش هم میکنم:
بعد از اینکه اکسترکت کردیم نام پوشه رو به conkyy (یا یه اسم دیگه) تغییر میدیم
حالا وارد پوشه میشیم و فایل Nodes رو باز میکنیم و قسمت زیر رو پیدا میکنیم و آدرس پوشه ی conky رو میدیم:
همونطور که میبینید مسیر پوشه در خط دوم این بخش زیر TEXT وجود داره .
بعد از دادن ادرس پوشه فایل رو ذخیره کنین
حالا داخل ترمینال اول به مسیر پوشه وارد بشین:
و سپس فایل Nodes رو با conky اجرا کنید (با استفاده از آپشن c-) :
حالا دسکت تاپتون رو ببینید و لذت ببرید
موید و پیروز باشید.
conky ابزاری برای مانیتور کردن قسمت ها یمختلف سیستم از جمله cpu , ram و یا تاریخ و ساعت و آب و هوا و ... می باشد که با template های متفاوتی ارایه میشود.
ابتدا باید با دستور زیر نصب گردد:
در ubuntu/mint/debian :
کد PHP:
sudo apt-get install conky
کد PHP:
sudo apt-get install conky
شما برای اینکه قالب مدنظرتون رو داشته باشین اول باید فایل خود conky رو rename کنید:
کد PHP:
mv /etc/conky/conky.conf /etc/conky/conky2.conf
ابتدا فایل conky را از پیوست این پست دانلود کنید. بعد توی مسیری از سیستمتون قرار بدید که اخنیاریه من تو میگذارم تو مسیر زیر و اکسترکتش هم میکنم:
کد PHP:
/home/mohammad/Documents/
حالا وارد پوشه میشیم و فایل Nodes رو باز میکنیم و قسمت زیر رو پیدا میکنیم و آدرس پوشه ی conky رو میدیم:
کد PHP:
TEXT
${voffset 1}${image /home/mohammad/Document/conkyy/logo-editatoX.png -p 350,0 -s 200x63}
##################################
## LOGOS ##
##################################
${goto 280}${voffset 65}${color orange}${font OpenLogos:size=30}${color orange}y${font}${voffset -76}${goto 600}${font UbuntuTitleBold:size=10}${color white}${pre_exec cat /etc/*release | grep 'RELEASE' | awk -F'=' '{print $2}'} ${font OpenLogos:size=28}${voffset -12}${font UbuntuTitleBold:size=10}${color white}${goto 600}${voffset 10}${font UbuntuTitleBold:size=12}${color white}${pre_exec lsb_release -c | cut -f2}${color}${font}${voffset}
بعد از دادن ادرس پوشه فایل رو ذخیره کنین
حالا داخل ترمینال اول به مسیر پوشه وارد بشین:
کد PHP:
cd /home/mohammad/Documents/conky
کد PHP:
conky -c Nodes
موید و پیروز باشید.