نصب برنامه ی OpenJDK Java بسیار ساده است ولی فعال سازی اون بر روی انواع مرورگرها نیاز به چند دستور داره که در ادامه به اونها می پردازیم :
نصب OpenJDK Java :
برای نصب OpenJDK Java کافی است ubuntu software center را اجرا کنید و برنامه ی OpenJDK Java را نصب کنید. از اونجا که من نسخه ی ۶ رو از قبل داشتم نسخه ی ۷ رو هم نصب کردم ولی شما نیاز نیست هر دو رو نصب داشته باشید.
( برنامه های Icedtea java plugin و IcedTea Java Web Start رو هم نصب کنید )
نصب پلاگین جاوا بر روی مرورگر ها :
Ubuntu 32 bit , FireFox
اگر از مرورگر فایرفاکس و اوبونتو ۳۲ بیت استفاده می کنید دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید :
دستور اول برای رفتن به حالت کاربر ریشه یا Super User است.
دستور cd به معنای Change Directory است و در اینجا برای تست درستی دستور قبل استفاده میشه.
دستور Mkdir برای ساختن دایرکتوری استفاده میشه و p این امکان رو میده که دایرکتوری و والد رو با هم بسازیم.
دستور ln برای تعریف یک لینک به دایرکتوری و یا فایل دلخواه است .
Ubuntu 64 bit , FireFox :
اگر از مرورگر فایرفاکس و اوبونتو ۶۴ بیت استفاده می کنید دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید :
Ubuntu 32 bit , Google chrome :
اگر از مرورگر کروم و اوبونتو ۳۲ بیت استفاده می کنید دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید :
اگر از مرورگر کروم و اوبونتو ۶۴ بیت استفاده می کنید دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید :
نصب OpenJDK Java :
برای نصب OpenJDK Java کافی است ubuntu software center را اجرا کنید و برنامه ی OpenJDK Java را نصب کنید. از اونجا که من نسخه ی ۶ رو از قبل داشتم نسخه ی ۷ رو هم نصب کردم ولی شما نیاز نیست هر دو رو نصب داشته باشید.
( برنامه های Icedtea java plugin و IcedTea Java Web Start رو هم نصب کنید )
نصب پلاگین جاوا بر روی مرورگر ها :
Ubuntu 32 bit , FireFox
اگر از مرورگر فایرفاکس و اوبونتو ۳۲ بیت استفاده می کنید دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید :
کد PHP:
sudo -s
کد PHP:
mkdir -p /usr/lib/mozilla/plugins
کد PHP:
cd /usr/lib/mozilla/plugins
کد PHP:
ln -s /usr/local/java/jdk1.7.0_17/jre/lib/i386/libnpjp2.so
دستور cd به معنای Change Directory است و در اینجا برای تست درستی دستور قبل استفاده میشه.
دستور Mkdir برای ساختن دایرکتوری استفاده میشه و p این امکان رو میده که دایرکتوری و والد رو با هم بسازیم.
دستور ln برای تعریف یک لینک به دایرکتوری و یا فایل دلخواه است .
Ubuntu 64 bit , FireFox :
اگر از مرورگر فایرفاکس و اوبونتو ۶۴ بیت استفاده می کنید دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید :
کد PHP:
sudo -s
کد PHP:
mkdir -p /usr/lib/mozilla/plugins
کد PHP:
cd /usr/lib/mozilla/plugins
کد PHP:
ln -s /usr/local/java/jdk1.7.0_17/jre/lib/amd64/libnpjp2.so
اگر از مرورگر کروم و اوبونتو ۳۲ بیت استفاده می کنید دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید :
کد PHP:
sudo -s
کد PHP:
mkdir -p /opt/google/chrome/plugins
کد PHP:
cd /opt/google/chrome/plugins
کد PHP:
ln -s /usr/local/java/jdk1.7.0_17/jre/lib/i386/libnpjp2.so
اگر از مرورگر کروم و اوبونتو ۶۴ بیت استفاده می کنید دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید :
کد PHP:
sudo -s
کد PHP:
mkdir -p /opt/google/chrome/plugins
کد PHP:
cd /opt/google/chrome/plugins
کد PHP:
ln -s /usr/local/java/jdk1.7.0_17/jre/lib/amd64/libnpjp2