اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل قطع نشدن تماس و خروج از صف

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل قطع نشدن تماس و خروج از صف

سلام و وقت بخیر

ما در الستیکس به مشکلی برخوردیم :
    هنگام تماس مشتری به خطوطی که زیرشماره دارن یا سرشماره هستن وقتی Ivr پخش میشه و بین پخش آن مشتری تماس رو قطع کنه تماس از الستیکس قطع نمیشه و این مورد تقریبا برای فقط 5تا از خطوطمون اتفاق می افته بقیه خطوط مشکلی ندارن ،

مشکل زمانی حاد میشه که مشتری میاد و داخل یکی از صفوف انتظار میشه و بعد تماس را قطع میکنه این تماس به هیچ وجه قطع نمیشه تا اون زمان ( Max Waite ) در تنظیمات صف و مشتریانی که پشت سر این شخص هستن همچنان منتظر میمانند و فوق العاده راندمان کار پایین مییاد.
    به نظرتون مشکل از سرشماره و زیرشماره هست ؟ یا مورد دیگه ای ؟ موضوع خیلی حساس هست ممنون میشم پاسخ بدین :smal-roos:

منظورتون از سرشماره و زیر شماره چیه؟
    کارت دارید یا گیت وی؟
    البته که این جور مشکلات باید خیلی بررسی بشن.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

نوشته شده توسط onemohsen مشاهده پست
      سلام و وقت بخیر

ما در الستیکس به مشکلی برخوردیم :
      هنگام تماس مشتری به خطوطی که زیرشماره دارن یا سرشماره هستن وقتی Ivr پخش میشه و بین پخش آن مشتری تماس رو قطع کنه تماس از الستیکس قطع نمیشه و این مورد تقریبا برای فقط 5تا از خطوطمون اتفاق می افته بقیه خطوط مشکلی ندارن ،

مشکل زمانی حاد میشه که مشتری میاد و داخل یکی از صفوف انتظار میشه و بعد تماس را قطع میکنه این تماس به هیچ وجه قطع نمیشه تا اون زمان ( Max Waite ) در تنظیمات صف و مشتریانی که پشت سر این شخص هستن همچنان منتظر میمانند و فوق العاده راندمان کار پایین مییاد.
      به نظرتون مشکل از سرشماره و زیرشماره هست ؟ یا مورد دیگه ای ؟ موضوع خیلی حساس هست ممنون میشم پاسخ بدین :smal-roos:
      اگر از خطوط آنالوگ استفاده میکنید busy count رو بررسی کنید میتونه از این باشه.

کامنت

نوشته شده توسط amir مشاهده پست
        منظورتون از سرشماره و زیر شماره چیه؟
        کارت دارید یا گیت وی؟
        البته که این جور مشکلات باید خیلی بررسی بشن.
        منظور از سرشماره قابلیتی هست که مخابرات ارائه میده به این صورت یکی از شماره هامون به عنوان سرشماره هست وقتی کسی زنگ میزنه به این خط ، خط اشغال نمیمونه و تا 5 نفر که تماس بگیرن همزمان این خط اشغال نمیمونه ( روت نوشتن روی بقیه خطوطمون که میشن زیر شماره )

در رابطه با گیت وی از گیت وی گرنداستریم 4108 استفاده میکنیم

- - - Updated - - -

نوشته شده توسط linuxtrack مشاهده پست
        اگر از خطوط آنالوگ استفاده میکنید busy count رو بررسی کنید میتونه از این باشه.
        این مورد هم بررسی شد نتیجه ای در بر نداشت .

کامنت

منظورتون اینه که خطوط شما روتاری هستند.
          ببینید باید تنظیمات tone و hangup رو در گیت وی بررسی کنید.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

تنظیمات گیت وی رو پیوست کردم ، این تنظیمات از آنالیز بوق خطوط توسط خود گیت وی انجام شده ، من پیشفرض دستگاه های دیگه هم گزاشتم نتیجه ای نداشت ، جالبه فقط چند تا از خطوط اینجوریه روی 8 پورت ، 5پورت اوکین ، 3تاش این مشکلو داره ...
            فایل های پیوست شده

کامنت

روی گیت وی دیگه 3خط مشکل دار تست شد مشکلی نداشت ، به احتمال قوی از کانفیگ هست دوستان میتونن راهنمایی کنن ؟

کامنت

نوشته شده توسط onemohsen مشاهده پست
                روی گیت وی دیگه 3خط مشکل دار تست شد مشکلی نداشت ، به احتمال قوی از کانفیگ هست دوستان میتونن راهنمایی کنن ؟
                مشکل حل شد با تغییر db تنظیمات خطوط

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
                در حال انجام ...
                X