اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل در نصب Addone در الستیکس

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل در نصب Addone در الستیکس

با سلام
    بنده میخوام روی الستیکس ماژول VTIGERCRM رو نصب کنم ومشکل دارم در این زمینه ،بصورتی که در بخش Addons خود پنل الستیکس همه ماژولها نصب میشه بجز خود vtigercrm که تا 99% میره و همینطور میمونه و دیکه هیچکاری نمیشه کرد تا سرور رو ریبوت کنم ،
    از طریق ssh هم که میخوام فایل elastix-vtigercrm-5.2.1-10.noarch.rpm بصورت دستی با دستور rpm -ivh elastix-vtigercrm-5.2.1-10.noarch.rpm نصب کنم با خطای زیر روبرو میشم ،

کد:
    Preparing...                          ################################# [100%]
            file /var/www/html/help/content from install of elastix-vtigercrm-5.2.1-10.noarch conflicts with file from package elastix-framework-4.0.0-18.noarch
            file /var/www/html/images/help/extras from install of elastix-vtigercrm-5.2.1-10.noarch conflicts with file from package elastix-framework-4.0.0-18.noarch
    که البته فکر میکنم چون در پنل الستیکس تا 99% پیش میره احتمالا به همین خاطر باشه ، میخواستم از دوستان عزیز ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه بنده رو ،
    ممنونم

مهندسین و اساتید عزیز کسی جوابی برای مشکل بنده نداره ؟

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
    در حال انجام ...
    X