اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل در ترنسفر تماس

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

    مشکل در ترنسفر تماس

    سلام

    وقتی تماسی منتقل میشه به داخلی دیگری تماس انتقال دهنده قطع میشه و تماس گیرنده مستقیما وصل میشه به نفر سوم که تماس به اون منتقل شده. در حالی که نیاز هست مکالمه ای در ابتدا بین انتقال دهنده تماس و دریافت کننده تماس صورت بگیره و توضیحاتی هم داده بشه.
    این موضوع در سانترال های پاناسونیک بصورت پیشفرض وجود داره اما در الستیکس به این صورت نیست. آیا راحی برای تغییر تنظیمات وجود داره؟
    اگر کمک کنید ممنون میشم.

    #2
    سلام
    دو نوع ترنسفر وجود داره
    In-Call Asterisk Attended Transfer
    In-Call Asterisk Blind Transfer
    گوشی شما داره از نوع دوم استفاده می کنه
    شما هم می تونید روی گوشی تون عوض کنید و هم میتونید با فیچر کدهای زیر امتحان کنید
    *2
    ##
    رو چک بفرمایید

    کامنت


      #3
      مرسی از پاسختون ولی فرق این دو حالت در این هست که در اولی مقصد را شما انتخاب می کنید و در دومی یک داخلی به صورت خودکار انتخاب می شود و در هر دو حالت بعد از انتقال، تماس انتقال دهنده قطع می شود و تماس گیرنده به نفر سوم متصل می شود.

      کامنت


        #4
        همونطور که جناب نجفی هم فرمودند شما دارید از
        Blind Transfer استفاده میکنید.
        تفاوت این دو نوع ترانسفر هم به این صورت هست که در
        Blind Transfer مستقیم و بدون هماهنگی ترنسفر صورت میگیره و در Attended Transfer با هماهنگی صورت میگیره.
        بغیر از فیچر کدها، گوشی های تلفن هم معمولا این کار رو انجام میدن که با توجه به نوع گوشی ممکت هست متفاوت باشه.

        کامنت

        در حال انجام ...
        X