اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل عدم قطع تماس بعد از قطع اتصال از طرف مخاطب

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل عدم قطع تماس بعد از قطع اتصال از طرف مخاطب

سلام
    در سرور الستیکس من بعد از اینکه مخاطب تماس رو قطع میکنه همچنان گوشی ها ب زنگ خوردن ادامه میدن
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

سلام کارت دارید یا گیت وی؟ اگر کارت هست busy detection رو فعال و کانفیگ کنید.

برطرف کردن مشکل هنگ آپ یا قطع نکردن تماس ها در استریسک
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 05-16-2021, 03:46 PM.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

سلام
      کارت atcom هستن و گزینه ی busy detection رو توی فایل chan-dahdi.conf تنظیم کردم

کامنت

درست شد؟ با اون عددها کمی بازی کن. بعضی کارت ها با اینکه این گزینه باز تنظیم میشه حدود 4 ثانیه بازم طول میکشه تا تماس رو هنگ آپ کنه.

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

ن متاسفانه از قبل روی 3 گذاشته بودم
          خیلی زیاد طول میکشه

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
          در حال انجام ...
          X