اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

نصب و راه اندازی کارت ای وان Synway101

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

نصب و راه اندازی کارت ای وان Synway101

با سلام خدمت دوستان.
    یه کارت E1 مدل synway 101 دارم روی Elastix 2.5 نصب شده و چنل ها هم سبز شدن .
    نحوه نصب و راه اندازیش به طور کامل چجوری هست؟
    تو گوگل هر چی سرچ میزنم فقط نصب و راه اندازی سنگوما موجوده/

سلام درایور این کارت dahdi هست و با همون دیتکت الستیکس راه اندازی میشه. شما تنظیمات روت های ورودی و خروجی رو انجام بدین.

کامنت

سلام
      و تشکر از پاسختون.
      من مبتدی هستم.
      و چند تا سوال داشتم.
      -اول اینکه برای استفاده از خطوط روی کارت نیاز به ترانک هست؟اگه ممکنه دقیقا توضیح بدین.
      -برای کارت
      synway 101
      نیازی به تنظیمات فریم crc4 نیست؟
      -اگه نیاز به تغییر تنظیمات crc4 هست دقیقا باید چه دستوری بزنم؟
      -و سوال آخر اینکه ما دو تا سرور الستیکس داریم بهترین کاری که میشه کرد چی هست؟
      با توجه به اینکه 800 تا داخلی داریم اینجوری بهتر نیست که 400 تا روی سرور اولی و 400 تا هم روی سرور دوم تعریف بشه و ترانک بزنیم.
      با تشکر از پاسختون

-
      آخرین ویرایش توسط مهدی; در تاریخ/ساعت 02-05-2016, 07:38 PM. دلیل: تکرار

کامنت

نوشته شده توسط مهدی مشاهده پست
        سلام
        و تشکر از پاسختون.
        من مبتدی هستم.
        و چند تا سوال داشتم.
        -اول اینکه برای استفاده از خطوط روی کارت نیاز به ترانک هست؟اگه ممکنه دقیقا توضیح بدین.
        -برای کارت
        synway 101

نیازی به تنظیمات فریم crc4 نیست؟
        -اگه نیاز به تغییر تنظیمات crc4 هست دقیقا باید چه دستوری بزنم؟
        -و سوال آخر اینکه ما دو تا سرور الستیکس داریم بهترین کاری که میشه کرد چی هست؟
        با توجه به اینکه 800 تا داخلی داریم اینجوری بهتر نیست که 400 تا روی سرور اولی و 400 تا هم روی سرور دوم تعریف بشه و ترانک بزنیم.
        با تشکر از پاسختون

-
        اولا در الستیکس برای برقرار ارتباط با کارت یک ترانک پیش فرض به سمت g0 موجود است که همان گروه پیش فرض پورت های کارت میباشد.

در مورد crc4 اگر از سمت مخابرات فعال باشد شما نیز باید روی تنظیماتتان فعال کنید. معمولا این crc4 رو غیر فعال میکنند هم از سمت مخابرات و هم در سرور. برای انجام این کار هم این مقالات رو مطالعه فرمایید :

شما تمام داخلی ها رو هم میتونید روی یک سرور تعریف کنید منتها باید توجه داشته باشید که چه تعداد تماس همزمان دارید؟ و این تعداد تماس رو با توجه به ورژن الستیکس رکورد کردن تماس ها و ریسورس سیستم باید تعیین کنید.

در آخر هم اگر سوالات تون رو لطف کنید هر کدام را در یک پست جداگانه مطرح کنید ممنون میشم.
        آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-18-2021, 09:17 PM.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
        در حال انجام ...
        X