اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

سرور مجازی وویپ و ارتباط با خارج

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

سرور مجازی وویپ و ارتباط با خارج

با سلام
    بنده میخوام برای شرکت وویپ راه اندازی کنم و قبلا فقط مجازی این کار رو کردم و تاحالا به این شکل واقعی کار نکردم و حالا چند سوال دارم که اگر عزیزان جواب بدن ممنون میشم و امیدوارم سوالهام برای دیگر تازه واردین هم به کار بیاد

1.بهتره روی مجازی بالا بیارمش یا یه سرور رو فیزیکی باید اختصاص داد بهش؟
    2.الان سانترال داریم پاناسونیک tde ، از همین میشه به عنوان FXO استفاده کرد؟ میدونم که باید ماژول آی پی گتوی یا pri داشته باشه ولی ماژول دیگه ای هم هست که نیاز باشه؟
    3.حالا اگر جای دیگه هم پاناسونیک داشته باشیم برای اتصال به این پاناسونیک حال حاضر باید چه کرد؟
    4.نیاز داریم با کشور دیگر هم تماس بگیریم ، اگر اونجا هم سانترال باشه چه کنیم؟ اگر نباشه چه کنیم؟
    5.برای اتصال با خارج باید تانل زد؟ پایدار هست؟ یا راه دیگه ای هست؟

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
در حال انجام ...
X