اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

غیر فعال ;کردن ترنسفر برای تلفن ها

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

غیر فعال ;کردن ترنسفر برای تلفن ها

سلام
    من توی دفتر الستیکس و تلفن های yealink SIP-T26P دارم . میخوام وقتی از بیرون زنگ میزنن و یکی از داخلی های تو صف جواب میده دیگه نتونه تماسش رو برای داخلی دیگه ای transfer کنه .
    دوستان چه راه حلی رو پیشنهاد میدین ؟؟؟

سلام توی تنظیمات ip phone ترتسفر رو disable کنید

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

رفتم توی تنظیمات web گوشی هرچی گزینه مربوط به ترنسفر بود رو زدم disable کردم
      ولی عمل نکرد
      تلفن رو هم restart کردم ولی تاثیری نداشت

کامنت

خوب الان چطور ترنسفر میکنید از روی آی پی فون کلید ترنسفر رو میزنید دیگه؟

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

اره
          حلا مدیر میخواد وقتی طرق گوشی رو بر میداره دکمه ی ترنسفر نباشه یا کار نکنه

کامنت

ترنسفر رو از رو آی پی فون باید غیر فعال کنید.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
            در حال انجام ...
            X