اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

trunk بین دو سرور

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

trunk بین دو سرور

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان محترم
    من قصد دارم دو سرور الستیکس که یکی در کرمان هستش و یکی در تهران رو به هم دیگه trunk کنم ولی متاسفانه هرکاری میکنم توی استاتوس UNREACHABLE میزنه و تمام روش های توی سایت ها و آموزش ها رو هم چک کردم(مثلا همین آموزش سایت که مثال تهران و دبی رو زده بود) ولی متاسفانه مشکلم حل نشد.
    میخواستم اگه میشه کمکم کنید ببینم مشکل از چی میتونه باشه. اینم بگم که توی الستیکس حرفه ای نیستم :256:

بستر ارتباطی تون چی هستش؟

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
    در حال انجام ...
    X