اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

غیر فعال شدن *2 جهت انتقال تماس در الستیکس

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

غیر فعال شدن *2 جهت انتقال تماس در الستیکس

سلام دوستان
    همونطور که همه میدونند در الستیکس جهت انتقال تماس بین داخلی ها از *2 استفاده میشه ،
    در سرور الستیکس که راه اندازی کردم این feature cdoe بعضی اوقات عمل نمیکنه و تماس ها رو انتقال نمیده (بعضی اوقات برای بعضی داخلی و بعضی اوقات واسه همه داخلی ها)
    این کد در تب pbx و زیر تب feature code هم فعال است ، در ضمن تلفنهام سیسکو و از گیتوی نیوراک استفاده کردم .
    حالا مشکل از کجاست ؟میتونه از tone خود الستیکس باشه ؟

کسی تا حالا به مشکل اینچنینی برخورد کرده ؟
    او به من آموخت ، من به تو می آموزم و تو هم به او ...
    نگذار این چرخه قطع شود:279:

سلام هر دیوایسی فیچرکدهای خودشو داره. توی نیوراک فیچرکداش فرق میکنه با فیچرکدهای الستیکس و همچنین اکثر ip phone ها هم خودشون فیچر کد دارند. اگر میخواهید فورواردی انجام بدین باید باید برید توی اون دیوایس ببینید کد فوروارد چی تعریف شده و طبق همون دستور العملش استفاده کنید. یا اینکه همه فیچرکدهای دیوایس ها رو غیر فعال کنید و فقط برای الستیکس فعال باشه بعد ببینید بازم همچین مشکلی پیش میادش ؟

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

ممنون دوست عزیز
      فریم ویر همه گوشی ها رو خودم عوض کردم و ورژن همشون یکی هست ، همه گوشی ها با این فیچر کد کار میکنند اما تو بعضی اوقات این اتفاق میوفته یعنی به صورت تصادفی هست .

کامنت

چرا از ترنسفر خود آی پی فون یا سافت فون استفاده نمیکنید؟

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

با *2 راحتتر و سریعتر میشه انجام داد ، برا انتقال در تلفن های سیسکو باید مسیری که ترانسفر انجام میده یه کم طولانی و سخته که واسه کاربر مشکل هست ،
          حالا خواستم بدونم این مشکل از کجا میتونه باشه ؟ دلیلش چیه ؟

کامنت

نوشته شده توسط k-sharifi مشاهده پست
            سلام دوستان
            همونطور که همه میدونند در الستیکس جهت انتقال تماس بین داخلی ها از *2 استفاده میشه ،
            در سرور الستیکس که راه اندازی کردم این feature cdoe بعضی اوقات عمل نمیکنه و تماس ها رو انتقال نمیده (بعضی اوقات برای بعضی داخلی و بعضی اوقات واسه همه داخلی ها)
            این کد در تب pbx و زیر تب feature code هم فعال است ، در ضمن تلفنهام سیسکو و از گیتوی نیوراک استفاده کردم .
            حالا مشکل از کجاست ؟میتونه از tone خود الستیکس باشه ؟

کسی تا حالا به مشکل اینچنینی برخورد کرده ؟
            منم این مشکل رو دارم.البته به مشکل دقیق نگاه کنیم میشه گفت " هنگامی که تماس از بیرون به داخل گرفته میشه انتقال با *2 انجام میشه ولی وقتی از داخل با بیرون تماس میگیریم این فیچر هیچ عکس العملی نشون نمیده !"

کامنت

در حال انجام ...
            X