اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل عدم قطع ارتباط بین سانترال و الستیک بعد از پایان تماس؟!

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل عدم قطع ارتباط بین سانترال و الستیک بعد از پایان تماس؟!

سلام

الستیکس توسط کارت Openvox با سانترال ارتباط داره
    وقتی از سانترال به ویپ تماس میگیرم بعضی اوقات بعد از پایان مکالمه ارتباط قطع نمیشه!
    باید الستیکس رو ری استارت کنم تا مشکل حل بشه

قبلا که الستیکس 2.4 بود این مشکلو نداشتم ، جدیدا 2.5 نصب کردم به این مشکل برخوردم

البته اینم بگم که این مشکل معمولا بین شعبه بوجود میاد ، یعنی از طریق ارتباط اینترانت این مشکل بجود میاد و تو شبکه داخل این مشکل وجود نداره.

ممنون

سلام.بنظر من مشکل از شبکه تونه
    شما در تنظیمات کارت openvox در فایل chan_dahdi.conf گزینه ی busy detect رو yes کنید و busy count رو هم بذارید ۳
    بعد تست کنید ببینید قطع میکنه؟

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

busy detect رو yes بود
      busy count هم رو 0 بود کردم 3 ببینم چی میشه

ممنون

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
      در حال انجام ...
      X