اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل در پخش بوق آزاد روی خطوط روتاری مخابرات

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل در پخش بوق آزاد روی خطوط روتاری مخابرات

سلام خدمت همه دوستان . ما یه سری خط داریم که از سمت مخابرات روتاری شدن و بسیاری از مواقع روی تلفن گویا نمیره و فقط بوق آزاد میخوره . مشکل از کجا میتونه باشه ؟
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 05-23-2018, 08:34 PM.

سلام. موقعی که بوق آزاد میخوره یک تلفن آنالوگ به همون خط بزنید ببینید بازم همین اتفاق رخ میده؟ یا وارد کنسول استریسک بشید و لاگ ها رو مانیتور کنید ببینید اصلا تماس به سرور میرسه یا خیر؟ اگر نرسید که مشکل خارج از سرور هست و اگر تماس به سرور برسه از اینجا به بعد مشکل از سمت سرور هستش.

کامنت

نوشته شده توسط Habili مشاهده پست
      سلام. موقعی که بوق آزاد میخوره یک تلفن آنالوگ به همون خط بزنید ببینید بازم همین اتفاق رخ میده؟ یا وارد کنسول استریسک بشید و لاگ ها رو مانیتور کنید ببینید اصلا تماس به سرور میرسه یا خیر؟ اگر نرسید که مشکل خارج از سرور هست و اگر تماس به سرور برسه از اینجا به بعد مشکل از سمت سرور هستش.
      مهندس من استریسک رو خیلی وارد نیستم . لیست دستوراتش رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟

کامنت

با دستور زیر وارد کنسول استریسک بشید و موقعی که اون اتفاق میوفته لاگ هاشو بردارید و بذارید اینجا.
        کد PHP:
        # asterisk -rvvvvvv 
        همچنین توصیه میکنم پست آموزش مقدماتی استریسک را هم مطالعه کنید، اگر سوالی بود مجدد در بخش مربوطه بگذارید که بررسی کنیم.

کامنت

در حال انجام ...
        X