اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

اتصال به hot spot گوشی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

اتصال به hot spot گوشی

سلام
    مدتی هست که برای اتصال به hot spot گوشی مشکل دارم. فکر میکنم مشکل از فرکانس گوشی باشه. آیا راهی داره بتونم از hot spot استفاده کنم؟ ممنون

سلام. وقت بخیر

بله، ممکنه مشکل به فرکانس Wi-Fi گوشی مربوط باشه. بعضی از دستگاه‌ها از فرکانس 5GHz پشتیبانی نمی‌کنند یا در شناسایی هات‌اسپات با این فرکانس مشکل دارند.

برای بررسی، وارد تنظیمات Hotspot گوشی بشید و در قسمت AP Band یا Wi-Fi Band، فرکانس رو از 5GHz به 2.4GHz تغییر بدید و مجددا اتصال رو تست کنید.

اگر مشکل برطرف نشد، لطفا مدل گوشی، سیستم‌عامل دستگاهی که قصد اتصال به هات‌اسپات رو دارید و خطایی که دریافت می‌کنید اعلام کنید تا دقیق‌تر راهنمایی کنیم.​

کامنت

در گوشی امکان تغییر فرکانس رو ندارم. گاهی وقتها اتصال برقرار میشه ولی گاهی وقتها اصلا hot spot شناخته نمیشه
      گوشی. Glx shahinvi و سیستم عامل ویندوز هست

کامنت

با توجه به توضیحات شما، احتمال داره مشکل مربوط به تنظیمات یا درایور کارت شبکه Wi-Fi ویندوز باشه. لطفا موارد زیر رو بررسی کنید :

1. زمانی که هات‌اسپات شناسایی نمیشه، یک‌ بار Wi-Fi ویندوز رو خاموش و روشن کنید. هات‌اسپات گوشی رو هم مجددا فعال کنید.

2. از قسمت Device Manager ویندوز، بخش Network Adapters، مدل کارت شبکه Wi-Fi رو پیدا کنید و درایور اون رو از سایت سازنده به‌ روزرسانی کنید.

3. در همین قسمت، وارد Properties کارت شبکه بشید و از تب Advanced بررسی کنید گزینه‌ای با عنوان Preferred Band یا Wireless Mode وجود داره یا خیر.

4. هات‌اسپات گوشی رو با یک دستگاه دیگه هم تست کنید تا مشخص بشه مشکل فقط در ویندوز شما رخ میده یا سایر دستگاه‌ها هم همین مشکل رو دارند.

اگر مشکل همچنان وجود داشت، لطفا مدل کارت شبکه Wi-Fi و نسخه ویندوز (10 یا 11) رو اعلام کنید تا دقیق‌تر راهنمایی کنیم.​

کامنت

در حال انجام ...
        X