اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

محدودیت های تحریم و فیلترینگ

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

محدودیت های تحریم و فیلترینگ

سلام دوستان
    من امشب برای اولین بار فدورا رو نصب کردم شروع به آشنایی با لینوکس کردم.
    اولین چیزی که متوجه شدم محدودیت های عجیب. زیادی هست که نسبت به ویندوز وجود دارم خیلی از چیز های تحریم و مابقی فیلتر هست.
    و هیچ وی پی ان خاصی برای استفاده پیدا نکردم.
    برای مثال هر چی تلاش کردم نتونستم Gnome-tweaks رو نصب کنم.
    اگه راهی بلدید لطفاً با من به اشتراک بزارید.

سلام. وقت بخیر. یکسری شرکت ها هستند که آنتی تحریم ارائه میدن. نیم سرورهای اونا رو روی سیستم تون ست کنید مشکل حل میشه. فقط دلیل خاصی داره فدورا استفاده میکنید؟

کامنت

نوشته شده توسط Habili مشاهده پست
      سلام. وقت بخیر. یکسری شرکت ها هستند که آنتی تحریم ارائه میدن. نیم سرورهای اونا رو روی سیستم تون ست کنید مشکل حل میشه. فقط دلیل خاصی داره فدورا استفاده میکنید؟
      واقعیتش در اصل میخواستم از اوبونتو استفاده کنم ولی خب دوئل بوت نشد هر چقدر تلاش کردم و بعد یکم تحقیق بین لینوکس مینت وفدورا اینو انتخاب کردم.

دی ان اس شکن رو هر چقدر سعی میکنم از طریق resolv.config اضافه کنم بعد یه ری استارت یا گذشت زمان دوباره به حالت قبل برمیگرده.

کامنت

همه شون دوال بوت میشند فقط باید نوع پارتیشن بندی تون رو تغییر بدین. آموزشش نصب اوبونتو کنار ویندوز به صورت doul boot توی انجمن قبلا بچه ها گذاشتند.

فدورایی که نصب کردید دقیقا چه نسخه ای هست؟ زمانیکه توی resolve.conf اضافه میکنید نیازی به ریست کردن تنظیمات کارت شبکه ندارید ولی اگر ریست کنید سرویس نتورک رو فایل resolve.conf میره نیم سرورهاش رو از تنظیمات کارت شبکه دوباره میخونه و ip هایی که اونجا ست شده رو دوباره اورایت میکنه داخل فایل. اگر میخواید بعد ریست کارت شبکه یا سرویس نتورک ip هایی که داخل resolve.conf هست تغییری نکنه باید نیم سرورهایی که مد نظرتون هست روی داخل تنظیمات کارت شبکه بزنید.

کامنت

نصب فدورا یه قدم بزرگ و عالیه. در مورد محدودیت‌ها و مشکلاتی که گفتی، این چیزها توی لینوکس عادیه ولی راه‌حل‌هایی هم براش وجود داره. برم دنبالش اگه به چیزی رسیدم می‌گم بهت.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
          در حال انجام ...
          X