اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

نحوه اجرای فایل های .jar (جاوا) در لینوکس

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

نحوه اجرای فایل های .jar (جاوا) در لینوکس

من میدونم که برای اجرای فایلها جاوا (با پسوند jar) در لینوکس باید از دستور "." استفاده کرد، سپس یک space میزنیم و filename رو مینویسیم. من میخوام که یک فایل .jar رو با استفاده از کامند "." اجرا کنم ولی اون کار نمیکنه. من میرم به properties و گزینه executable رو انتخاب میکنم سپس اونو با برنامه java اجرا میکنم. روش اجرا کردن یک فایل با برنامه جاوا در bash terminal لینوکس اینطور هست؟ آیا من دستورم رو درست وارد میکنم ؟
    کد PHP:
    [root@behrooz]# . callender.jar
    -bash: .: callender.jarcannot execute binary file 
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 11-05-2021, 12:26 AM.
    اینستاگرام انجمن لینوکس ایران : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

salam
    file jar be khodi khod dar linux ghabele ejra nist
    shoma ebteda baiad java runtime va ia open java ro nasb karde bashid va bad esh badastore zir filetono ejra konin

java -jar file.jar

کامنت

با روش "." شما فقط میتوانید برای اجرا کردن shell script توسط source استفاده کنید. شما باید از کامند java برای اجرا کردن فایل های .jar استفاده کنید. که syntax آن به صورت زیر میباشد.
      کد PHP:
      java -jar filename.jar 
      برای اجرا کردن فایل های جاوا در لینوکس هم باید ابتدا java رو در لینوکس تون نصب کنید. با استفاده از دستور زیر هم میتونید ورژن java که روی سیستم تون نصب هست را مشاهده کنید :
      کد PHP:
      [root@linux-zone]# java -version
      java version "1.8.0_45"
      Java(TMSE Runtime Environment (build 1.8.0_45-b14)
      Java HotSpot(TM64-Bit Server VM (build 25.45-b02mixed mode)
      [
      root@linux-zone]

کامنت

ممنون آقای هابیلی عزیز. من بخوام اینو automatic ش کنم که همیشه خودش اجرا بشه یا اگر سیستم ریست یا خاموش و روشن شد خودش دوباره اجرا بشه این دستور رو باید بذارم توی فایل /etc/rc.local ؟

اگر کار اولم اوکی باشه در صورت restart شدن سرور این خودش دوباره اجرا میشه. مشکلی که هست بعضی وقتها من اینو میخوام stop کنم و یه تغییراتی توش ایجاد کنیم و دوباره استارتش کنیم. برای stop کردنش با استفاده از دستور ps -aux شماره process رو پیدا میکنم و اونو kill میکنم و دوباره start ش میکنم.

وقتی که دوباره start میکنم این یه محیط لایو داره که میره توی اون که لاگ ها برنامه رو به صورت live نمایش میده و من دیگه به شل لینوکسم دسترسی ندارم. اگر CTRL+C رو بزنم یا کنسول ترمینالم رو ببندم اون برنامه هم متوقف میشه. من چطور میتونم همون دستوری که برای اجرا کردن اون فایل جاوایی زدم رو بفرستم به background در linux که با بسته شدن ترمینال یا putty اون کامنده متوقف نشه و همیشه در حال اجرا باشه؟
        اینستاگرام انجمن لینوکس ایران : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

کامنت

سلام برای اینکه اون اپلیکیشن تون بعد از ریست شدن سرور اتوماتیک اجرا بشه باید دستورش رو توی فایل /etc/rc.local/ بذارید.
          کد PHP:
          java -jar java-file-name.jar 
          برای فرستادن برنامه هاتون به background در لینوکس هم میتونید از دستور nohub استفاده کنید.
          کد PHP:
          [root@haabili ~]# nohup java -jar java-file-name.jar &
          [17536
          [root@haabili ~]# nohup: ignoring input and appending output to `nohup.out' 

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
          در حال انجام ...
          X