اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

چگونه مشکل شبکه رو در Virtual machin (ویرچوال ماشین) Clone شده حل کنم ؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

چگونه مشکل شبکه رو در Virtual machin (ویرچوال ماشین) Clone شده حل کنم ؟

من از روی یکی از ویرچوال ماشین هام clone گرفتم وقتی این کلون رو deploy کردم, متاسفانه ماشینم به شبکه متصل نمیشه و با وجود اینکه بهش ip دادم ping ش رو ندارم. اینترفیس شبکه هم داره. به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

در لینوکی rule های udev وجود دارد که مانع از up شدن کارت شبکه شما میشود، شما میبایستی قبل از اینکه از ماشین اصلی clone بگیری فایل زیر را در آن پاک کنید و سپس کلون بگیرید.
    کد PHP:
    sudo rm -/etc/udev/rules.d/70-persistent-net.rules 
    و حالا برای رفع مشکل شما از اونجایی که فایل rules اینترفیس شبکه در kernel داره یک Mac Address دیگه ای رو مجاز میدونه شما نیاز دارید که mac address ماشین جدید تون (clone) رفرش کنید، به طوری که دوباره از اول ساخته بشه یا اصطلاحا regenerate بشه برای این منظور هم اول در ماشین جدید فایل rules را پاک کنید و بعد از اون ماشین را reboot کنید تا بعد از بالا امدن مجدد سیستم مک ادرس خود ماشین لحاظ بشه :
    کد PHP:
    sudo rm -/etc/udev/rules.d/70-persistent-net.rules 
    sudo reboot 
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-30-2016, 11:18 PM.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
    در حال انجام ...
    X