اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل دیر لود شدن سایت

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

مشکل دیر لود شدن سایت

سلام خسته نباشید اقا من یه سرور رم سه دارم رو وبسرور nginx و اپاچی هستم ترکیبی استفاده میکنم کاستوم بیلد هم 2 هست اخیرا بازدید سایتم زیاد شده وقتی انلاین هام به 300 تا میرسه سایتم دیر لود میشه وقتی بازدید کاسته میشه سریع لود میشه بررسی که کردم دیدم سی پی یو چسبیده به 100 دیداس هم نیستم چون ایپی ها ایرانی هستن و همه چی طبیعی هست چون مانیتورینگ میکنم بنظر من درست وبسرور رو کانفیگ نکردم لطفا بهم بگید تو روت کجا رو بررسی کنم تا سرعت لود سایت رو بهینه کنم منتظر پاسختون هستم

این ارور یعنی چی

22060 mysql 20 0 1142m 176m 5452 S 3.9 6.1 2:48.85 /usr/sbin/mysqld --basedir=/usr --datadir=/var/lib/mysql --plugin-dir=/usr/lib/mysql/plugin --user=mysql --log-error=/var/lib/mysql/server.test.com.err --open-files-limit=900000 --pid-file=/var/lib/mysql/server.test.com.pid --socket=/var/lib/mysql/mysql.sock --port=3306

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
    در حال انجام ...
    X