من میخوام در ترمینال بین چندتا یوزری که دارم سوییچ کنم یعنی در حقیقت بدون اینکه از یوزر logout کنم و با یوزر جدید login کنم بتونم بین یوزرهام سریعا سوییچ کنم.
برای این کار شما باید از دستور su استفاده کنید و بدون logout و login با یوزر جدید به سرعت سوییچ کنید:
ابتدا با دستور whoami ببینید که در حال حاضر با چه یوزری لاگین هستید و سپس با دستور su مثلا با user2 لاگین کنید.
نکته: اگر بخواهید با یوزر root لاگین کنید دیگر نیازی نیست که بعد از su نام root رو وارد کنید:
به طور کلی شما میتونید از دستور sudo برای ورود به یک shell جدید (همانطور که در مثال زیر میبینید با شل zsh لاگین میکنیم) با یوزری که مد نظرتون هست استفاده کنید و آپشن u- به شما اجازه میده که یوزر مورد نظرتون رو انتخاب کنید:
اگر که شما دسترسی sudo نداشته باشید راه های دیگری هم هست مانند ssh username@localhost اما طبیعتا sudo ساده تر هست و شما پرمیژن استفاده از اون رو هم دارید.
موفق باشید
محمد هابیلی
برای این کار شما باید از دستور su استفاده کنید و بدون logout و login با یوزر جدید به سرعت سوییچ کنید:
ابتدا با دستور whoami ببینید که در حال حاضر با چه یوزری لاگین هستید و سپس با دستور su مثلا با user2 لاگین کنید.
کد PHP:
$ whoami
user1
$ su - user2
Password:
$ whoami
user2
$ exit
logout
کد PHP:
$ whoami
user1