اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

ctrl+alt+delete موقع هنگ کردن سرور لینوکس

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

ctrl+alt+delete موقع هنگ کردن سرور لینوکس

سلام
    دوستان همونطور كه توي ويندوز موقع هنگ كردن سيستم ctrl+alt+delete
    رو ميزنيم، تو ابونتو همچين چيزي وجود نداره؟
    موقع هنگ چه بايد كرد؟

در سیستم عامل گنو/لینوکس , هنگ وجود نداره مگر i/o و سخت افزار شما مناسب نباشد. در هرشکل با وارد شدن به TTY میتوانید نرم افزاری که دچار مشکل هست را kill کنید.
    اینستاگرام انجمن لینوکس ایران : https://www.instagram.com/iranlinuxforum

کامنت

يك برنامه رو كه اجرا ميكنم
      اگر كمي سنگين باشه هنگ ميكنه
      حالا شايدم مشكل از سخت افزار باشه

کامنت

سیستم گنو/لینوکس هم میتواند kernel panic کند // بستگی به ساختار و ... داره // لاگ فایل های dmsg و messeges را ارسال کنید تا بررسی شود منظور شما از هنگ چیست

من قلبی بزرگ با رویاهایی بزرگ دارم. دانسته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم.

کامنت

قبل از آن لطفا بررسی کنید زمانی که آن اتفاق میافتد به محیط متنی میروید ؟
          alt+ctrl+f1

کامنت

نوشته شده توسط amir مشاهده پست
            سیستم گنو/لینوکس هم میتواند kernel panic کند // بستگی به ساختار و ... داره // لاگ فایل های dmsg و messeges را ارسال کنید تا بررسی شود منظور شما از هنگ چیست
            بله ! ولی Kernel Panic با هنگ ها موقتی ویندوز متفاوت هست

کامنت

هنگ هنگه // البته چیزی داریم تو گنو/لینوکس که تو ویندوز نداریم // که راهکار kernel panic هست.

کامنت

نوشته شده توسط BotFather مشاهده پست
                بله ! ولی Kernel Panic با هنگ ها موقتی ویندوز متفاوت هست
                تو ویندوز موقتی هنگ نمیکنه // کلا هنگ میکنه.
                تو گنو/لینوکس هم میتونه gdm هنگ کنه // ولی با ریستارت سرویسش حل میشه // تو گنو/لینوکس راهکار های زیادی هست.

کامنت

در حال انجام ...
                X