اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

عدم نمایش آیکونها و متن در نرم افزارهای نصب شده دبیان

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

عدم نمایش آیکونها و متن در نرم افزارهای نصب شده دبیان

سلام من هر نرم افزاری که در دبیان ۱۲ نصب می کنم مثل تصویر زیر متن و آیکونها نمایش داده نمی شود و مشکی هست کسی با این مشکل مواجهه شده است در ضمن من از ویرچوال باکس برای نصب دبیان استفاده کردم
    فایل های پیوست شده

سلام. وقت بخیر. دقیقا چه نسخه ای از Debian 12 رو نصب کردید؟ و اینکه از کجا دانلود کردید؟ ممکنه نسخه و ایزوی نصب کردید تراست نباشه. لطفا از سایت خود دبیان نسخه استیبل رو دریافت و نصب کنید مجدد نتیجه رو اطلاع بدید.

کامنت

سلام ممنون بابت پاسخگویی
      من debian-12.2.0-amd64-netinst.iso نسخه stable رو نصب کردم و مستقیم از سایت خود دبیان فایل رو دریافت کردم.
      نصب رو مجددا نیز انجام دادم ولی باز هم مشکل برطرف نشد حتی نرم افزارهای دیگه هم همین مشکل رو دارند مثل vscode و ...
      ​​​​​​خیلی کارهای دیگه هم مثل بروزرسانی ، نصب درایور و ... که در موتورهای جستجو پیدا کردم امتحان کردم و به نتیجه نرسیدم اگر راه حلی دارید ممنون میشم اعلام کنید؟

کامنت

مشکل تون کمی خاص هست. سیستم عامل اصلی شما چه ورژن و نسخه ای هست؟ ویرچوال باکسی که استفاده میکنید چه نسخه ای هست؟ منابعی که به ماشین تون اختصاص میدید چی هست؟

کامنت

سلام سیستم عامل اصلی من windows 11 pro version 22H2 build 22621.2715 می باشد و نسخه VirtualBox version 7.0.10 می باشد و جهت منابع سعی کردم حداقل منابع رو طبق سایت خود دبیان رعایت کنم. تصاویر به پیوست ارسال شده است در ضمن video memory رو حداکثر مقدار در VirtualBox می باشد.
          فایل های پیوست شده

کامنت

من نصب کردم هیچ مشکلی نداشت. همه آیکون ها و منوها نمایش داده میشه.

برای بزرگتر شدن عکس روی آن کلیک کنید

نام:	debian-12-virtualbox.png
نمایش ها:	83
اندازه:	57.2 KB
شناسه:	29909

تنها موردی که توی ذهنم هست ممکنه از ویندوز 11 باشه. روی ویندوز 10 هم تست کنید ببینید بازم همین مشکل رو دارید.

کامنت

نوشته شده توسط Habili مشاهده پست
              من نصب کردم هیچ مشکلی نداشت. همه آیکون ها و منوها نمایش داده .
              سلام آیکون نرم افزارهای که در هنگام نصب سیستم عامل نصب میشن مشکلی ندارد مثل LibreOffice و ... من نرم افزارهای مثل xampp و vscode و gimp و ... رو که نصب میکنم دقیقا مثل توضیحات نصب در سایت سازنده به مشکل می خورم
              در ضمن چه عباراتی به انگلیسی رو برای جستجویی در سایت های خارجی پیشنهاد میدید برای حل مشکل ؟؟؟

کامنت

متوجه شدم. برای تست من vscode و gimp رو نصب کردم بازم مشکل خاصی ندیدم. ممکنه پکیج هایی که نصب میکنی از منابع معتبری نیست. پیشنهاد میکنم یه بار کلا حذف شون کنید دوباره از یک منابع دیگه نصب کنید ببینید مشکل حل میشه؟

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
                در حال انجام ...
                X