اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

مشکل با usb drive در لینوکس مینت

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

سوال مشکل با usb drive در لینوکس مینت

سلام وقت بخیر
    من اخرین نسخه لینوکس مینت رو نصب کردم
    مشکلی که دارم اینه که وقتی یه فیلم رو میریزم رو فلش و مثلا میخوان رو تلویزیون تماشا کنم فایل نصفه نیمه پخش میشه و اکثر فیلم گیر میکنه و پخش نمیشه. یه جورایی فایل رو خراب میکنه که قابل پخش نیست دیگه
    گاهش هم پیش اومده که فلش رو که زدن بعد جدا کردنش مینت قاطی کرده و فلش و موس usb و... رو نمیشناسه دیگه و مجبورم ری استارت کنم تا درست بشه
    میتونید راهنماییم کنید برای حل این مشکل؟

سلام. وقت بخیر. ممکنه باگ نسخه جدید باشه. آیا با مینت نسخه های قدیمی تر تست کردید این مورد رو و روی نسخه های قدیمی تر هم همین مشکل هست یا فقط روی آخرین نسخه ای که نصب کردید این مشکل رخ داده؟

کامنت

نوشته شده توسط Habili مشاهده پست
      سلام. وقت بخیر. ممکنه باگ نسخه جدید باشه. آیا با مینت نسخه های قدیمی تر تست کردید این مورد رو و روی نسخه های قدیمی تر هم همین مشکل هست یا فقط روی آخرین نسخه ای که نصب کردید این مشکل رخ داده؟
      سلام. ممنون بابت پاسخ
      راستش من تازه نصب کردم و قبلا هیچ نسخه ای از هیچ توزیعی رو نصب و تست نکردم. این اولین تجریه کار با لینوکس بنده هست
      درایو usb و... نداره که نیاز به اپدیت داشته باشه
      اخه مثلا یه فصل سریال رو میریزم رو فلش اکثرش مشکل میخوره ولی یه سریش هم سالم کپی میشه

کامنت

مشکلی که مطرح کردید از خیلی موارد دیگه میتونه باشه. ممکنه فیلمی که دانلود کردید مشکلی داره. یا ممکنه درایو usb شما پارتیشن تیبل اش به مشکل خورده باشه. لطفا یکبار درایو usb که دارید رو FAT Format کنید دوباره کپی کنید فیلم ها رو ببینید مشکل برطرف میشه. البته سعی کنید از سایت دیگری فیلم مورد علاقه خود رو دانلود کنید. مورد بعدی خود usb flash شما ممکنه مشکل خورده باشه (نرم افزاری یا سخت افزاری) در آخر هم پیشنهادم اینه سیستم عامل دیگری تست کنید ببینید با اون هم همین مشکل رو دارید یا خیر؟

کامنت

ممنون
          فیلم مشکل نداره چون با سیستم که میبینم خوبه
          فلش هم مشکل نداره چون با ویندوز که فیلم میریزم روش خوبه
          در کنار همه مشکلی که گاهی usb قاطی میکنه و موس و ... رو نمیشناسه هم دارم گاهی
          تو ویندوز گاهی با اپدیت درایور و... مشکلات این مدلی حل میشد
          ولی لینوکس رو تازه کارم نمیدونم چه کنم

کامنت

بازم به صورت قطعی نمیشه گفت فیلم مشکل نداره. اگر داخل سیستم اجرا میشه داخل تلویزیون به مشکل میخوره ممکنه به دلیل ساپورت کدک ها باشه چون اینا هر کدوم یک سیستم عاملی دارن که تلویزیون تون نمیدونم چه مدلی هست ولی ممکنه با اون فرمت یا کدک فیلم مشکل داشته باشه ولی شما همون فیلم رو توی کامپیوتر به راحتی میتونید ببینید چون اون پلیری که فیلم رو اجرا میکنه کدک ها و فرمت های بیشتری ساپورت میکنه به همین دلیل قطعی نمیشه گفت فیلم مشکل داره یا نداره. ایده دیگه ای ندارم حقیقتا ممکن هست مشکل سخت افزای یا نرم افزاری در سیستم تون باشه ولی تست هایی که بالا گفته شده رو بررسی کنید خارج از اونا نیست که مشکل پیدا و برطرف بشه.

کامنت

نوشته شده توسط Habili مشاهده پست
              بازم به صورت قطعی نمیشه گفت فیلم مشکل نداره. اگر داخل سیستم اجرا میشه داخل تلویزیون به مشکل میخوره ممکنه به دلیل ساپورت کدک ها باشه چون اینا هر کدوم یک سیستم عاملی دارن که تلویزیون تون نمیدونم چه مدلی هست ولی ممکنه با اون فرمت یا کدک فیلم مشکل داشته باشه ولی شما همون فیلم رو توی کامپیوتر به راحتی میتونید ببینید چون اون پلیری که فیلم رو اجرا میکنه کدک ها و فرمت های بیشتری ساپورت میکنه به همین دلیل قطعی نمیشه گفت فیلم مشکل داره یا نداره. ایده دیگه ای ندارم حقیقتا ممکن هست مشکل سخت افزای یا نرم افزاری در سیستم تون باشه ولی تست هایی که بالا گفته شده رو بررسی کنید خارج از اونا نیست که مشکل پیدا و برطرف بشه.
              از این جهت عرض کردم مشکل نداره چون هم تو سیستم اوکیه هم وقتی چند بار فرمت میکنم فلش رو و مجددا فیلم رو میریزم پیش میاد گاهی که سالم منتقل میشه و تو تلویزیون میشه دید

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
              در حال انجام ...
              X