اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

تغییر زبان برنامه ها به انگلیسی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

سوال تغییر زبان برنامه ها به انگلیسی

​سلام مشکل من اینه که در parrot security برنامه ها زبانشون از انگلیسی تغییر پیدا میکنه به زبانی دیگه!

برای مثال ویرایشگر گیمپ رو از اپلیکیشن منو پیدا و باز می‌کنم و همینطور که میبینید زبانش همون انگلیسیه و هیچ مشکلی نداره:

برای بزرگتر شدن عکس روی آن کلیک کنید  نام:	gimp_t71x.png نمایش ها:	8 اندازه:	97.3 KB شناسه:	28668

حالا وارد یه دایرکتوری میشم و عکسی رو با گیمپ باز میکنم:

زبانش کلا تغییر کرده و به غیر از گیمپ، با ترمینال،VLC و... این مشکلو دارم

با شورتکات ترمینال رو اجزا و دستور locale رو وارد میکنم:

برای بزرگتر شدن عکس روی آن کلیک کنید  نام:	terminal_x3u4.png نمایش ها:	4 اندازه:	44.8 KB شناسه:	28669

این بار در یک فولدر با راست کلیک گزینه
    Open Terminal Here
    رو انتخاب و دوباره دستور locale رو وارد می‌کنم:
    ​​​​​​​
    برای بزرگتر شدن عکس روی آن کلیک کنید  نام:	tttt_q5ow.png نمایش ها:	5 اندازه:	488.6 KB شناسه:	28670
    آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 08-04-2021, 10:21 AM.

سلام. سیستم عامل تون چی هست؟ همانند اسکرین شات از قسمت تنظیمات زبان در سیستم عامل تون چک کنید اگر زبان اضافه ای نصب هست یا تیک خورده، تیکش رو بردارید و فقط زبان فارسی و انگلیسی رو تیک بزنید ببینید مشکل تون حل میشه.

تنظیمات زبان در اوبونتو

کامنت

نوشته شده توسط Habili مشاهده پست
      سلام. سیستم عامل تون چی هست؟ همانند اسکرین شات از قسمت تنظیمات زبان در سیستم عامل تون چک کنید اگر زبان اضافه ای نصب هست یا تیک خورده، تیکش رو بردارید و فقط زبان فارسی و انگلیسی رو تیک بزنید ببینید مشکل تون حل میشه.

تنظیمات زبان در اوبونتو
      پاروت - در تنظیمات زبان هم هیچ زبان اضافه‌ ای فعال نیست.

کامنت

درود. با ریمو کردن زبان فرانسوی در تنظیمات منیجر فایل دلفین مشکل حل شد.
        برای بزرگتر شدن عکس روی آن کلیک کنید

نام:	g_7u8w.png
نمایش ها:	351
اندازه:	72.9 KB
شناسه:	28690

کامنت

• Habili
          Habili نظر خود را بیان کرد
          Editing a comment
          خوشحالم مشکل تون برطرف شده. من ایزو این سیستم عامل رو دانلود کردم که نصب کنم تنظیماتش بررسی بشه متاسفانه این چند روز اینقدر درگیر بودم نرسیدم.

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
      در حال انجام ...
      X